Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Bestelbus voor verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u nog passend vervoer nodig om u volledige inboedel mee te verhuizen? Bij All Rent kunt eenvoudig een bestelbus huren met de door u opgegeven huurperiode en verwachte aantal kilometers. Dat is wel zo gemakkelijk!

Bestelbus huren bij All Rent

Een bestelbus huren bij All Rent heeft zijn voordelen, waaronder te verstaan;

  • De eerste 100 kilometers zijn vrij per dag
  • Bestuurders mogelijk vanaf 18 jaar
  • Kosteloos meerdere bestuurders
  • Inclusief inzittendeverzekering en verzekering binnen heel Europa

Bestelbus huren voor verhuizing

Onze bestelbussen kun je huren van 59,- per dag. Onze bestelbussen zijn verkrijgbaar met een laadvermogen vanaf 3m³ en een maximaal laadvermogen van 18m³, welke dan zijn voorzien van een laadklep. Dus huurt u graag een bestelbus welke is voorzien van alle voorzieningen welke u zich wenst, dan huurt u een bestelbus bij All Rent Autoverhuur!

Bestelbus voor verhuizing reserveren

Gaat u binnenkort verhuizen en weet u de datum al van het overhuizen? Dan raden wij u aan tijdig de gewenste bestelbus te huren. Zo bent u ervan verzekerd dat u op de juiste dag over de gewenste bestelbus beschikt. U bent bij All Rent van harte welkom. Neemt u vrijblijvend contact met ons op wanneer u een bestelbus voor verhuizing wilt huren. Bel naar 076 – 587 92 25 of mail naar breda@all-rent.nl.

Reserveer uw bestelbus online

Bekijk ons wagenpark bestelbussen en reserveer direct uw bestelbus!

Reserveer uw bestelbus voor de verhuizing

Mocht u nog vragen hebben over het huren van een bestelbus of heeft u specifieke wensen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.