Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Bestelbus voor verhuizing

Ga je binnenkort verhuizen en heb je nog passend vervoer nodig om je volledige inboedel mee te verhuizen? Bij All Rent kunt eenvoudig een bestelbus huren met de door jou opgegeven huurperiode en verwachte aantal kilometers. Dat is wel zo gemakkelijk!

Bestelbus huren bij All Rent

Een bestelbus huren bij All Rent heeft zijn voordelen, waaronder te verstaan;

  • De eerste 100 kilometers zijn vrij per dag
  • Bestuurders mogelijk vanaf 18 jaar
  • Kosteloos meerdere bestuurders
  • Inclusief inzittendeverzekering en verzekering binnen heel Europa

Onze bestelbussen kun je huren van 59,- per dag. Onze bestelbussen zijn verkrijgbaar met een laadvermogen vanaf 3m³ en een maximaal laadvermogen van 18m³, welke dan zijn voorzien van een laadklep. Dus huur je graag een bestelbus welke is voorzien van alle voorzieningen welke je je wenst, dan huur je een bestelbus bij All Rent Autoverhuur!

Bestelbus voor verhuizing reserveren

Ga je binnenkort verhuizen en weet je de datum al van het overhuizen? Dan raden wij je aan tijdig de gewenste bestelbus te huren. Zo ben je ervan verzekerd dat je op de juiste dag over de gewenste bestelbus beschikt. Je bent bij All Rent van harte welkom. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer je een bestelbus voor verhuizing wilt huren. Je kan bij ons terecht voor een bestelbus huren in de omgeving van Breda, Oosterhout, Roosendaal, Dongen en zelfs Hoogstraten!

Bestelbus huren voor verhuizing

Reserveer je bestelbus online

Bekijk ons wagenpark bestelbussen en reserveer direct jouw bestelbus!

Reserveer jouw bestelbus voor de verhuizing

Mocht je nog vragen hebben over het huren van een bestelbus of heb je specifieke wensen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.