Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Bestelbus huren Breda

Wil je graag een bestelbus huren in Breda voor een scherpe prijs? Wij hebben altijd een passende bestelbus voor je klaar staan. Wanneer je een bestelbus wilt huren ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Voor ieder doel kun je de juiste bestelbus huren in Breda bij All Rent.

Bestelbus huren Breda? Huur een bestelbus bij All-Rent

Bij ons kun je een bestelbus huren voor ieder doeleinde. Ons werkgebied is heel Oost-Brabant met vestigingen in Breda, Roosendaal en Dongen. Maar we verhuren ook regelmatig bestelbusjes aan particulieren of bedrijven net over de Belgische grens, bijvoorbeeld in Hoogstraten. Of je nu gaat verhuizen of iets moet vervoeren wat niet in jouw eigen auto past, bij ons kun je de bestelbus huren die het beste bij de klus past. Wij hebben bestelbussen met beperkte ruimte en bestelbussen met zeer veel ruimte en bestelbussen met of zonder laadklep. Kortom, wat je vraag ook is, je bestelbus staat voor je klaar bij All-Rent Autoverhuur.

Voordelige tarieven

Bestelbussen huur je met 100km vrij per dag. Rij je meer kilometers, dan komt er een toeslag per kilometer op dit bedrag. Gezien onze aantrekkelijke tarieven ben je dus zeker niet teveel kwijt wanneer je een bestelbus huurt. Passend vervoer regel je dan ook bij All-Rent.

Wanneer je besluit een bestelbus te huren in Breda bij All-Rent ben je uiteraard verzekerd van de juiste wagen en de beste kwaliteit.

Bestelbus terugbrengen

Bij All-rent kun je op ieder gewenst tijdstip jouw bestelbusje terug brengen. Je bent dus niet gebonden aan onze openingstijden. Omdat we werken met een sleutelkluis en track&trace is het niet nodig om de bestelbus terug te brengen binnen de openingstijden wanneer het personeel aanwezig is. Dus geen stress meer over het terugbrengen van de bus. In het weekend of in de avond, de bestelbus terugbrengen kan 24/7!

Bestelbus ophalen

Wij van All-rent doen alles voor een uitmuntende service. We hebben er dan ook alles aan gedaan om het zo makkelijk mogelijk te maken voor u en weten dat niemand blij wordt van wachten. Wanneer je jouw bestelbus in breda komt ophalen wil je dan natuurlijk ook niet te lang wachten. Door alle benodigde gegevens van tevoren door te geven kunnen we jou veel tijd in de winkel besparen. Op deze manier sta je binnen 5 minuten weer buiten! 

Grote of kleine bestelbus

Onze bestelbussen zijn te krijgen in alle vormen en maten. Zoek je een compact busje voor kleine verhuizingen? Dan raden we een bestelbus aan met een inhoud van 3m². Mocht u grootse plannen hebben, hebben wij een grote bus voor jou met een inhoud van 18m². Voor iedereen hebben wij de geschikte bestelbus. 

 

Busje huren in Breda? Neem contact met ons op!

Wil je een bestelbus huren in Breda? Je bent bij All Rent van harte welkom. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer je een bestelbus wilt huren in Breda. Bel naar 076 – 587 92 25 of mail naar breda@all-rent.nl.

Voor onze autoverhuur in Roosendaal belt je naar 0165 – 545 711 of mail naar roosendaal@all-rent.nl.

Lees meer over een bestelauto huren Breda

Bestelbus huren Breda

 

Volkswagen Crafter huren

Voor grote en zware klussen is de Volkswagen Crafter van All-Rent een uitstekende keuze. Deze stoere bestelbus biedt veel laadruimte en beschikt tevens over een elektrisch bedienbare laadklep. Ideaal voor bijvoorbeeld verhuizingen. 

Tevens personenauto's te huur

Naast ons uitgebreide assortiment bestelbusjes kan je bij ons ook een auto huren in Breda en Roosendaal. Wij verhuren veel verschillende soorten personenauto's. Ook hiervoor gelden weer aantrekkelijke tarieven en flexibele voorwaarden en is ons uitgangspunt dat wij altijd met je meedenken in een passende oplossing voor jouw mobiliteit. Dit geldt overigens ook voor de personenbusjes die je bij ons kunt huren. Met een grote groep op pad, bijvoorbeeld op vakantie of wintersport, dan is een personenbusje een perfecte oplossing. We bieden personenbusjes voor 9 of 6 personen.

Meer over een busje huren Breda