Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  •  Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die All-Rent Autoverhuur aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

All-Rent Autoverhuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

All-Rent Autoverhuur behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom
Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van All-Rent Autoverhuur. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopi�ren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van All-Rent Autoverhuur. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.