Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Autoverhuur Roosendaal

Voor particulier en zakelijk leasen ben je bij All Rent Autoverhuur aan het juiste adres. Ben je op zoek naar professioneel autoverhuur in Roosendaal? Met een ruim assortiment aan personenauto’s, maar ook voor de verhuur van aanhangwagens, personenbussen en bestelwagens ben je bij All Rent in Roosendaal aan het juiste adres.

Informeer naar de mogelijkheden of bekijk ons wagenpark.

Personenauto huren Roosendaal

Ben je op zoek naar een personenauto voor een dag, een week of langer? Bij All-Rent kan je een personenauto huren in Roosendaal of in de omgeving. Bij All-Rent Autoverhuur Roosendaal profiteer je van lage tarieven en flexibele mogelijkheden. Daarnaast heb je een ruime keuze uit ons wagenpark. Ons wagenpark bestaat uit jonge, betrouwbare en aangename auto's. Er zijn kleinere wagens beschikbaar, maar ook personenbussen, bestelwagens of luxe personenauto's.

Zakelijk huren of leasen

Wil je voor een bepaalde tijd een representatieve zakelijke auto huren? Dan ben je bij ons autoverhuurbedrijf Roosendaal aan het juiste adres. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het zakelijk huren van auto's. Daarnaast kan je bij ons zakelijk shortleasen. Voor voordelige tarieven en met flexibele contracten heb je al snel de juiste auto voor de deur staan. Bij ons profiteer je namelijk ook van een uitstekende haal- en brengservice.

Shortlease zakelijk

Een busje huren op maat

Heb je binnenkort een evenement of gelegenheid met meerdere personen? Dan kan het huren van een personenbus de perfecte uitkomst zijn! De personenbus huur je voor een voordelig tarief. Je hebt bij ons de mogelijkheid om een bus te huren voor 9 personen of een bus met dubbele cabine met 6 zitplaatsen. Laat je informeren over de mogelijkheden.

Daarnaast kun je ook een verhuisbus huren of een andere bestelbus op maat. We hebben verschillende bestelbussen die handig zijn bij een verhuizing of het vervoeren van spullen. Je kunt bij ons ook een autoambulance huren of een paardenwagen.

Snel een prijs

Autoverhuur Roosendaal

Maatwerk leasen

All Rent Autoverhuur Roosendaal beschikt over een zeer divers wagenpark, waarbij wij voor iedere wens een geschikte maatwerk oplossing vinden. Heb je een vraag met betrekking tot het leasen met specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons via 0165-545711 en laat ons de geschikte oplossing voor je vinden. Wil je zakelijk leasen? Profiteer dan van onze haal- en brengservice.

All Rent Autoverhuur

In 2009 is All Rent Autoverhuur gestart met het verhuren van auto’s in de vestigingen in Breda en Roosendaal. Als specialistisch autoverhuurbedrijf denken graag mee over uitdagingen op het gebied van mobiliteit en helpen anderen graag aan een veilige auto. Betrouwbaarheid en het waarborgen van kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Dit kan je zien aan ons assortiment met enkel jonge en veilige auto’s van goede merken. Wij verhuren alleen kwaliteit auto’s. Onze eigen automonteurs zorgen ervoor dat elke auto goed wordt onderhouden.

Wij denken mee

Bij All Rent Autoverhuur denken we altijd met je mee. Wij verhuren auto’s op maat aan particulieren en bedrijven. Voor iedereen hebben wij de passende oplossing. Zo brengen wij de gehuurde auto op locatie en halen we deze op voor onze zakelijke klanten. Daarnaast hebben we een groot aanbod in personenauto’s, bestelbussen en shortlease. Voor iedereen een passend aanbod!

Neem contact op met All Rent Autoverhuur in Roosendaal

Bel voor ons filiaal in Roosendaal naar 0165 – 545 711 of mail naar roosendaal@all-rent.nl. Daarnaast hebben wij ook een filiaal voor autoverhuur in Breda.

Ook contact via WhatsApp

Je kan ook contact opnemen via WhatsApp. Op die manier sta je in direct contact met een van onze werknemers, waardoor je direct een persoonlijk advies krijgt. Wel zo handig als je snel weer onderweg wilt zijn.

Autoverhuur in Roosendaal nodig? Bezoek ons filiaal in Roosendaal.

Onze adresgegevens zijn;

Belder 96H
4704 RK
Roosendaal