Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Oprijwagen huren

Wilt u zelf uw autotransport doen? Huur dan een oprijwagen, ook wel autoambulance genoemd bij All-Rent Autoverhuur. Met vestigingen in Breda en Roosendaal zijn wij voor iedereen in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland die voordelig en snel een oprijwagen wil huren het juiste adres.

Oprijwagen huren

Wilt u bijvoorbeeld zelf een auto importeren of is uw auto niet verzekerd, maar moet deze wel vervoerd worden, dan biedt de oprijwagen uitkomst. Of heeft u bijvoorbeeld een auto met schade die vervoert moet worden? Een Autoambluance of een oprijwagen kan in veel sitauties van pas komen. Een oprijwagen huren doet u tegen een zeer gunstige prijs-kwalitetisverhouding bij All Rent. Onze oprijwagen is van uitstekende kwaliteit en beschikt over twee ruime oprijbanen op het voertuig op te rijden.

Huur flexibel

Bij All-Rent Autoverhuur kunt u tegen flexibele voorwaarden een goede oprijwagen huren waarmee u zelf uw auto kunt vervoeren. Het voordeel is natuurlijk dat u alles zelf kunt doen qua vervoer van uw auto en uw eigen tijdsplanning kunt gebruiken zonder afhankelijk van anderen te zijn. U haalt de oprijwagen bij ons op en brengt deze op het afgesproken tijdstip weer terug bij All-Rent Autoverhuur.

Autoambulance te huur

Oprijwagen huren

Ook uw partner voor autoverhuur

Tijdelijk een auto huren voor een vakantie of wintersport, een periode zonder auto overbruggen of welke reden u ook heeft, een auto huren kan een lastige klus zijn. Maar gelukkig niet bij All-Rent. U kunt zelfs via onze website uw auto huren en daarbij aangeven om welke periode het gaat. Wij zijn een flexibele verhuurder en staan bekend om onze maatwerkoplossingen in autohuur. Ook met u denken wij graag mee om in uw situatie de beste oplossing op het gebied van uw mobiliteit te creëeren.

Ontdek ons aanbod in personenauto's of bestelbusjes

Vestigingen in Breda en Roosendaal

Wilt u een oprijwagen huren in de omgeving van Breda of Roosendaal? Dan kunt u uitstekend bij All Rent Autoverhuur terecht. Wij hebben twee vestigingen in Breda en Roosendaal. Hier bieden we maatwerk in mobiliteit, oplossingen voor uw situatie. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend en zaterdag zijn wij op afspraak voor u beschikbaar.

Contact