Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Oprijwagen huren

Wil je een oprijwagen huren om zelf je autotransport te doen? Een oprijwagen, ook wel autoambulance genoemd, kun je huren bij All-Rent Autoverhuur. Met vestigingen in Breda en Roosendaal zijn wij voor iedereen in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland die voordelig en snel een oprijwagen wil huren het juiste adres.

Oprijwagen huren

Wil je bijvoorbeeld zelf een auto importeren of is je auto niet verzekerd, maar moet deze wel vervoerd worden, dan biedt de oprijwagen uitkomst. Of heb je bijvoorbeeld een auto met schade die vervoert moet worden? Een autoambulance of een oprijwagen kan in veel situaties van pas komen. Een oprijwagen huren doe je tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding bij All Rent. Onze oprijwagen is van uitstekende kwaliteit en beschikt over twee ruime oprijbanen op het voertuig op te rijden.

Oprijwagen huren voor speciale auto’s

Een oprijwagen is niet alleen handig bij het vervoer van een kapotte auto of een niet verzekerde auto, ook bij speciale voertuigen kan het een oplossing zijn. Bijvoorbeeld voor liefhebbers of verzamelaars van oldtimers en je wil er mee naar een speciale aut

Ook je partner voor autoverhuur

Tijdelijk een auto huren voor een vakantie of wintersport, een periode zonder auto overbruggen of welke reden je ook hebt, een auto huren kan een lastige klus zijn. Maar gelukkig niet bij All-Rent. Je kunt zelfs via onze website je auto huren en daarbij aangeven om welke periode het gaat. Wij zijn een flexibele verhuurder en staan bekend om onze maatwerkoplossingen in autohuur. We denken ook graag met je mee om in jouw situatie de beste oplossing op het gebied van je mobiliteit te creëren.

Ontdek ons aanbod in personenauto's of bestelbusjes

Oprijwagen huren

Flexibel een autoambulance huren

Bij All-Rent Autoverhuur kun je tegen flexibele voorwaarden een goede oprijwagen huren waarmee je zelf jouw auto kunt vervoeren. Het voordeel is natuurlijk dat je alles zelf kunt doen qua vervoer van je auto en jouw eigen tijdsplanning kunt gebruiken zonder afhankelijk van anderen te zijn. Je haalt de oprijwagen bij ons op en brengt deze op het afgesproken tijdstip weer terug bij All-Rent Autoverhuur.

Autoambulance te huur

Vestigingen in Breda en Roosendaal

Wil je een oprijwagen huren in de omgeving van Breda of Roosendaal? Dan kun je uitstekend bij All Rent Autoverhuur terecht. Wij hebben twee vestigingen in Breda en Roosendaal. Hier bieden we maatwerk in mobiliteit, oplossingen voor jouw situatie. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend en zaterdag zijn wij op afspraak voor je beschikbaar. Daarnaast hebben wij nog een vestiging in Dongen, onze verhuurbali, waar auto's en bestelbussen kunnen worden afgehaald!

Contact