Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

FAQ - veelgestelde vragen

Shortlease

Wat is shortlease?

Bij een huurperiode van 30 dagen of langer spreken we van shortlease. U kunt een auto of een bestelbus zakelijk huren voor de periode dat u mobiliteit nodig heeft. U kunt de auto per dag inleveren.Wel zo flexibel!

Huren of leasen

Ophalen en terugbrengen van de huurauto of –bus?

Het ophalen van de auto’s en bussen is altijd tijdens onze openingstijden. In de vestigingen Dongen en Roosendaal kunt u ook uitsluitend de wagen terug brengen tijdens de openingstijden. In onze vestiging in Breda is het wel mogelijk uw gehuurde auto of bus 24/7 terug te brengen. We hebben hier een speciale sleutelkluis waar u de sleutel achter kunt laten.

Wat is de borg?

De borgstelling bij een huurperiode van 1 tot 3 dagen is €750,- (informeer naar de borgstelling bij een langere huurperiode). Deze kan uitsluitend betaald worden middels pin of een reservering op de credit card (geen contant). Na het terug inleveren van uw gehuurde auto of bus, houden wij de huur, eventuele extra km’s en eventuele brandstofkosten in op de borg en krijgt u het restant van de borg binnen ongeveer twee werkdagen teruggestort. 

Wat is een all-in prijs?

Bij ons komt u niet voor verassingen te staan. De prijzen die u op de website ziet, zijn de prijzen die u betaald. Hierin zit een tweede bestuurder, verzekering en pechhulp in Nederland. Het enige waar u nog een keuze in kunt maken is het verlagen van het eigen risico. Zie ‘Wat is eigen risico’ voor verdere uitleg.

Mag ik naar het buitenland met de huurauto/bestelbus?

Zeker, met onze auto's mag je door heel europa reizen. Informeer naar de mogelijkheden voor overige landen.

Extra opties & accessoires?

We bieden ook extra opties en accessoires om bij uw auto of bus te huren.

  • Trekhaak €10,- per dag
  • Steekwagen €12,50 per dag
  • Steekwagen 6-wielig €18,- per dag
  • Palletwagen €30,- per dag
  • Verhuishondje €8,- per dag
  • Verhuisdeken €3,- per stuk, per dag
  • Dakkoffers en dakdragers (vraag naar de mogelijkheden)

 

Wat valt er onder het eigen risico?

Al onze auto's zijn all risk verzekerd. Het eigen risico wordt belast op het moment dat er schade door u wordt veroorzaakt (met of zonder tegepartij), of als er een schade door een andere partij is veroorzaakt, maar deze partij niet te achterhalen is. Ook is het van belang dat er altijd een schadeformulier wordt ingeleverd! Is dit niet het geval, dan kan het zijn dat het eigen risico ook wordt toegepast.

Bij schades met schuld van de tegenpartij wordt er geen eigen risico beast (mits het schadeformulier wordt ingevuld en ondeertekend).

Zit er pechhulp inbegrepen?

JA, in heel europa zit pechhulp welke u kunt bellen bij pech of schade. De dienst komt ter plaatse en zal u verder helpen. Dit is in principe kosteloos tenzij het door eigen toedoen is (b.v. een lege accu door verbruikers aan te laten staan). Het nummer van de pechhulp is +31 (0)20-5929256. Graag tijdens onze openingstijden eerst naar kantoor bellen(076-5879225)

LEt op: Alleen de pechhulp is gedekt. Verdere kosten (overnachting, annuleringskosten) is niet inbegrepen. Dit dient u zelf te regelen via uw reisverzekering.