Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Opties & Accessoires

Ben je al op de hoogte van alle mogelijkheden die All Rent autoverhuur aanbiedt? Bij All Rent autoverhuur hebben wij een aantal opties die je bij de auto kan reserveren.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, en met een maximum van 10 dagen per huurperiode (uitgezonderd dakkoffers en dakdragers).

Accessoires en andere mogelijkheden

Winterbanden

Wanneer winterbanden

Winterbanden zijn de beste keuze wanneer de temperaturen onder de 7 graden zijn gezakt en bij sneeuw of ijzel. Maar ook met veel regen zijn winterbanden de betere keuze. Dus naast de gebruikelijke wintermaanden kan het zijn dat er in andere maanden ook sprake is van winterse omstandigheden. 

Zomer- en winterbanden, wat is het verschil?

Het rubber van zomerbanden hardt door kou. Daarnaast hebben zomerbanden een stuk minder profieldiepte en minder groeven. Dit zorgt er voor dat ze betere bestuurbaarheid onder warme en droge omstandigheden hebben. En er is minder wrijving waardoor het brandstofverbruik lager ligt. Dit heeft ook als gevolg dat zomerbanden minder tot geen grip op de weg hebben wanneer het winter is.  Winterbanden zijn een heel stuk zachter en hebben veel diepe groeven. Zo kunnen deze banden het wegoppervlakte als het waren “grijpen”. Dit biedt meer grip. 

Winterbanden in de zomer

Winterbanden in de zomer raden wij ten zeerste af. Bij de hoge temperatuur zal het rubber sneller slijten door een andere samenstelling van het rubber. De winterbanden vervormen wanneer je ze in de zomer gebruikt. Hierdoor neemt de remweg in de winter erg toe. 

Trekhaak

Een trekhaak reserveren

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je een auto of bestelbus met aanhanger nodig? Of het nou een aanhangwagen, caravan of oplegger is, bij All-rent Autoverhuur kun je voordelig een trekhaak reserveren. Op alle autos in klasse K kan een trekhaak geplaatst worden. Ook bij bestelbussen is dit mogelijk. 

De juiste trekhaak reserveren

Het is mogelijk om bij onze bestelbussen en een selectie van onze auto’s een trekhaak te reserveren. Wanneer je een trekhaak wilt reserveren raden we aan ruim van tevoren even te bellen, zodat wij rekening kunnen houden met alle specifieke wensen qua trekgewicht e.d.  Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste trekhaak is gemonteerd wanneer jij de auto ophaalt. 

Op tijd reserveren

Een trekhaak moet ruim van tevoren gereserveerd worden. Dit in verband met beperkte beschikbaarheid. Je kan een trekhaak voor een langere tijd huren, terwijl je maar voor maximaal 10 dagen hoeft te betalen!

 

Dakdragers en dakkoffers

Auto huren met dakdrager voor de wintersport

Wanneer je op wintersport gaat, is het handig om je ski’s of snowboard in een dakkoffer te kunnen vervoeren. Om deze dakkoffer te kunnen plaatsen heb je wel een dakdrager nodig. Wij kijken met jou mee welke auto het beste past bij jouw wensen.

Dakdrager en dakkoffer nodig

Ga je op vakantie en wil je niet persé een koffer minder meenemen? Met een dakdrager, die je makkelijk kunt reserveren, heb je de voordelen van een kleinere auto en de voordelen van extra veel bagageruimte! 

Welke auto is geschikt voor een dakkoffer?

Onze personenauto’s beschikken niet standaard over dakdragers om de dakkoffer op te bevestigen. Maar het is wel mogelijk om op alle type auto’s een dakdrager te monteren! Je hebt dus keuze uit ons gehele wagenpark. Wil je weten welke auto het beste bij jouw reis past? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Als specialisten kunnen wij alle voor- en nadelen samen met jou afwegen, en zozorgen voor de ideale auto.

Aflever/ophaalservice

Aflever service

Een onverwachte zakelijke bespreking, waar je even niet op had gerekend? Dan lukt het  je niet om ‘s ochtendsnaar een van onze verhuurlocaties te snappen wij komen.Dat snappen wij volkomen!Geen zorgen, laat je auto gewoon voorrijden bij jou thuis of op je werk. Zo verspil je geen tijd en ben je direct onderweg naar je afspraak! 

Toch niet laten afleveren?

Om het voor al onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, streven wij naar een uitmuntende en snelle service. Het liefst sturen we jou binnen 5 minuten op pad. Het enige wat wij ervoor nodig hebben om dit voor jou mogelijk te maken, zijn de benodigde gegevens. Deze kun je van tevoren doorgeven aan de telefoon, via de mail of het contactformulier op onze site. Wanneer wij al deze gegevens binnen hebben gekregen, kunnen we veel tijd aan de balie in onze winkel besparen. 

Ophaalservice

Na de huurperiode kunnen wij de auto ook weer op komen halen. Jij kiest de  tijd en de plaats en wij halen daar de auto voor je op. Wel zo makkelijk én tijdbesparend!

Safety kit

Zorg er voor dat niks de pret op de weg verstoort. Een goede noodset voor pech onderweg kan jou snel weer op weg  helpen. En als dat niet lukt, dan is de noodset ingericht om het wachten comfortabeler en veiliger te maken totdat je de weg weer op kunt. 

Wat bevat de safety kit?

In de safety kit zitten  alle tools die nodig zijn voor de meeste noodsituaties langs de weg. Met deze kit kun je met een gerust hart de weg op. De safety kit bevat bijvoorbeeld een brandblusser, veiligheidsvestjes, EHBO-kit, alcoholtester en werkhandschoenen. Hiermee heb je voor de meeste Europese landen de verplichte spullen bij je, en heb je wat spullen bij je voor pech onderweg.