Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Wij staan voor je klaar!

In januari 2009 zijn Niels en Rens Pannekoek gestart met All Rent Autoverhuur met vestigingen in Breda en Roosendaal. In de 10 jaar daarvoor hebben beide hun sporen verdiend in de (inter)nationale autoverhuur als franchisenemer van een vooraanstaand internationaal verhuurlabel.

 

Niels Pannekoek Niels Pannenkoek

Sinds 1997 ben ik  werkzaam in de autoverhuur. Voorheen heb ik voor een internationaal verhuurlabel een vestiging in Etten-Leur gehad, daarna ben ik verder gegaan bij mijn vader in Breda. Sinds 2009 ben ik samen met mijn broertje Rens het label All Rent autoverhuur gestart.

Rens PannekoekRens Pannenkoek

Sinds 1998 werkzaam in de autoverhuurbranche in Roosendaal.Voorheen gewerkt voor een internationaal verhuurlabel, sinds 1 januari 2009 samen met mijn broer Niels Pannekoek het label All Rent autoverhuur gestart.

Ik ben eigenaar en eindverantwoordelijke voor de vestiging Roosendaal.

Steven Struijk Steven Struijk

Na de opleiding autotechnicus heb ik een aantal jaar bij dealerbedrijven gewerkt in diverse functies. In 2009 ben ik bij All Rent autoverhuur Breda begonnen. Het is een mooi klein bedrijf met een persoonlijke benadering, een goede werksfeer en een fantastisch team!

 

Tom Vader 

Tom VaderVoordat ik bij All Rent autoverhuur kwam werken, ben ik hiker geweest bij diverse internationale verhuurlabels. Nu werk ik inmiddels geruime tijd bij All Rent autoverhuur naar grote tevredenheid. Over het algemeen rijd ik met de vrachtwagen om de auto’s op te halen en af te leveren.

Vincent Vriends

Ik ben sinds kort werkzaam bij All Rent Autoverhuur Breda  

Lisa Oldemeer

Ik ben sinds kort werkzaam bij All Rent Autoverhuur Breda

Eugene Tweeboom

Na lang  als klant bij All Rent Autoverhuur over dfe vloer te komen, ben ik er gaan werken als all round medewerker. 

Remco van den Bogerd

Ik ben sinds kort werkzaam Bij All Rent Autoverhuur Breda