Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Personenbus huren Breda

Heb je vervoer nodig voor een grotere groep mensen? Dan kun je bij All Rent een personenbus huren in Breda. Of je nu een personeelsuitje gaat maken of met de familie een dag op pad wilt, je kunt bij ons voor ieder doeleinde een personenbus huren Breda. Wij hebben bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter voor negen personen voor je klaar staan. Kijk zelf op onze website rond om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Personenbus huren Breda?

Wanneer je een personenbus wilt huren in Breda, wil je uiteraard wel zeker zijn van een goede service en kwaliteit. Wanneer je ervoor kiest de personenbus te huren bij All Rent, dan mag je rekenen op vervoer van uitstekende kwaliteit en een goede service. Kom je bij ons een personenbus huren dan rijdt je de eerste 200 kilometer vrij van kosten. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jouw personenbus of huurauto in uitstekende staat verkeert bij een personenbus huren Breda.

Onze professionele medewerkers helpen je ook zonder problemen met het kiezen van de juiste personenbus voor jouw activiteit. Alles over een busje huren Breda!

Personenbus huren Breda

All Rent Autoverhuur

In 2009 is All Rent Autoverhuur begonnen met het verhuren van personenauto's en bestelbussen in de vestigingen in Breda en Roosendaal. Elke dag zijn wij opnieuw graag bezig met het oplossen van mobiliteitsproblemen. Wij bedenken voor elk tekort een passende oplossing. Dit is te zien in onze flexibele contracten en goede voorwaarden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je veilig de weg op gaat. Al onze auto's worden door onze eigen automonteurs goed onderhouden. In ons wagenpark vind je enkel jonge auto's en personenbussen van kwaliteit merken. Meer over ons Autoverhuur Breda.

8 Persoons busje huren bij All Rent

Een dagje uit met een groot gezin of vriendengroep? Samen reizen kan met een 8 persoonsbus bij All Rent. Bij ons is er keuze uit een aantal 8 - 9 personenauto’s. Zo hebben we de Citroën Jumpy en de Volkswagen Transporter voor je klaar staan. Het enige wat je hoeft te doen is de sleutel bij het dichtstbijzijnde filiaal ophalen.

Huur een personenbus in Breda

Wil je een personenbus huren in Breda, dan kun je altijd bij ons terecht. Wij staan altijd voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar breda@all-rent.nl of te bellen naar 076 – 587 92 25.

Ook voor advies over het te huren transport kun je bij ons terecht.

Huren bij All Rent Autoverhuur

  • Bestuurder vanaf 18 jaar mogelijk
  • Kosteloos meerdere bestuurders
  • Standaard Bluetooth in de personenauto’s
  • Standaard navigatie in de personenauto's
  • Inclusief inzittendenverzekering
  • Inclusief verzekering binnen heel Europa* (vraag naar de voorwaarden)