Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Auto huren Breda

Wil je een auto huren in Breda? Bezoek dan ons filiaal in Breda en laat je informeren over de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers zullen jouw wensen omzetten in een passend aanbod. Wij zorgen voor maatwerkoplossing zodat je altijd de auto vindt die bij je past voor de specifieke periode wanneer je deze wenst te gebruiken. Zakelijk leasen? Infomeer naar de haal- en brengservice van All-Rent Autoverhuur.

 

Auto huren in Breda voor particulieren

Als particulier op zoek naar een personenauto om te huren? Bekijk ons wagenpark met de mogelijkheden om een personenauto te huren. Wij hebben verschillende prijsklasses waaruit je kunt kiezen, met elk een aantal hoge kwalitatieve auto's binnen de klasse. Wij zoeken graag de auto op maat voor je uit. Geef dus vooral aan waar je naar op zoek bent, wij kiezen dan een auto uit die bij je past. Voor alle soorten en maten autoverhuur Breda kun je bij ons terecht. In ons wagenpark vind je alleen maar jonge auto's van kwaliteit merken. Bovendien zorgen onze eigen automonteurs ervoor dat de personenauto's altijd van uitstekende kwaliteit zijn voor goed onderhoud uit te voeren.

Bekijk personenauto's voor particulieren

Ga je verhuizen? Of heb je een bestelwagen tijdelijk nodig? Bekijk de mogelijkheden om een bestelwagen of bakwagen te huren als particulier. Wij hebben bestel- en bakwagens in verschillende klassen, onderverdeeld in verschillende groottes. Voor elke lading vind je bij ons de perfecte bussen. Zowel personenbussen als bussen voor vracht. De bussen zijn altijd van goede kwaliteit en worden goed onderhouden.

Bekijk bestelwagens en bakwagens voor particulieren

All Rent Autoverhuur

All Rent Autoverhuur is sinds 2009 werkzaam in Breda en Roosendaal. Vanuit hier kun je als particulier of als bedrijf veilige en goede auto's huren. Al onze auto's zijn van uitstekende kwaliteit en worden goed onderhouden. Wij bieden een ruim wagenpark aan waar je kan kiezen voor de auto die bij jou past. Daarnaast bieden we vele opties & accesoires aan. 

Zakelijk auto huren in Breda

Op zoek naar een tijdelijke auto om zakelijk te huren? Laat je adviseren over de mogelijkheden door één van onze experts. Wij bieden een haal- en breng service waarbij je geen tijd hoeft uit te trekken om je auto te halen en brengen. Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk om de auto te laten brengen en op te halen naar de juiste bestemming >> Lees meer over het huren van een bedrijfswagen.

een auto huren

Shortlease auto huren in Breda

Je wilt geen langdurig leasecontract aangaan? Om de kosten en risico's te beperken kunnen wij je een short lease pakket aanbieden waarbij je profiteert van zeer scherpe dagtarieven. Een short lease contract is een contract van meer dan 30 dagen zonder de hoge kosten van een langdurig leasecontract. Wij zijn erg flexibel en denken graag met je mee voor een shortlease contract op maat.

Zakelijke Shortlease

Naast autoverhuur Breda kun je ook bij ons terecht voor autoverhuur Roosendaal. Hier bevinden onze vestigingen zich. We zijn makkelijk bereikbaar voor auto huren Tilburg, Bergen op Zoom en Waalwijk. Daarnaast kunnen we de auto ook eventueel aan je leveren.