Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Auto huren Breda

Op zoek naar een professionele partner voor autoverhuur in Breda? Dan ben je aan het juiste adres bij All Rent Autoverhuur Breda. Wij hebben een ruim assortiment aan personenauto’s, maar ook voor de verhuur van aanhangwagens, personenbussen en bestelwagens ben je bij All-Rent aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op!

Autoverhuur Breda

Op zoek naar een personenauto om te huren in Breda? Ontdek ons uitgebreide wagenpark met diverse mogelijkheden voor autoverhuur in Breda. Of je nu een compacte auto of een ruimere wagen zoekt, wij bieden verschillende prijsklassen met hoogwaardige voertuigen die passen bij jouw voorkeur. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, en wij selecteren een geschikte auto voor je uit. Voor auto huren Breda ben je bij ons aan het juiste adres.

In ons wagenpark vind je enkel jonge auto's van gerenommeerde merken. Bovendien zorgen onze eigen vakbekwame automonteurs ervoor dat al onze personenauto's continu in uitstekende conditie verkeren, dankzij regelmatig onderhoud. Ontdek de diversiteit aan autoverhuur mogelijkheden bij ons wagenpark in Breda en geniet van kwaliteit en service bij ons autoverhuurbedrijf.

Bestelauto huren breda

Wil je graag een bestelauto huren Breda? Een bestelbus kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Of je nu gaat verhuizen of iets moet vervoeren, een bestelbus is vaak ontzettend handig in verschillende situaties. Bij All Rent huur je al een bestelbus vanaf €59,- per dag! Wij hebben altijd een passende bestelbus voor je klaar staan. Voor ieder doel kun je de juiste bestelbus in Breda bij All Rent. Er zijn verschillende soorten bestelbussen die je kunt huren bij All-Rent. Daarnaast zijn er ook bestelbussen met of zonder laadklep. Alle bestelbussen huur je voor een voordelig tarief.

ALL RENT AUTOVERHUUR

All Rent Autoverhuur is sinds 2009 werkzaam in Breda en Roosendaal. Vanuit hier kun je als particulier of als bedrijf veilige en goede auto's huren. Al onze auto's zijn van uitstekende kwaliteit en worden goed onderhouden. Wij bieden een ruim wagenpark aan waar je kan kiezen voor de auto die bij jou past. Daarnaast bieden we vele opties & accessoires aan. 

ZAKELIJK AUTO HUREN IN BREDA

Op zoek naar een tijdelijke auto om zakelijk te huren? Laat je adviseren over de mogelijkheden door één van onze experts. Wij bieden een haal- en brengservice waarbij je geen tijd hoeft uit te trekken om je auto te halen en brengen. Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk om de auto te laten brengen en op te halen op de juiste bestemming >> Lees meer over het huren van een bedrijfswagen.

Bezoek ook onze andere vestigingen

Wist je dat All-Rent niet alleen in Breda zit? Wij hebben vestigingen verspreid over Brabant. Zo zitten we ook in Dongen en in Roosendaal. Het maakt dus niet uit in welke regio je een auto wilt huren: bij All-Rent is er altijd een goede optie!