Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  •  Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Auto huren Breda

Wil je een auto huren in Breda? Bezoek dan ons filiaal in Breda en laat u informeren over de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers zullen jouw wensen omzetten in een passend aanbod. Wij zorgen voor maatwerkoplossing zodat je altijd de auto vindt die bij je past voor de specifieke periode wanneer je deze wenst te gebruiken. Zakelijk leasen? Infomeer naar de haal- en brengservice van All-Rent Autoverhuur.

Auto huren in Breda voor particulieren

Als particulier op zoek naar een personenauto om te huren? Bekijk ons wagenpark met de mogelijkheden om een personenauto te huren. Wij hebben verschillende prijsklasses waaruit je kunt kiezen, met elk een aantal hoge kwalitatieve auto's binnen de klasse.

Bekijk personenauto's voor particulieren

Ga je verhuizen? Of heb je een bestelwagen tijdelijk nodig? Bekijk de mogelijkheden om een bestelwagen of bakwagen te huren als particulier. Wij hebben bestel- en bakwagens in verschillende klassen, onderverdeeld in verschillende groottes.

Bekijk bestelwagens en bakwagens voor particulieren

Zakelijk auto huren in Breda

Op zoek naar een tijdelijke auto om zakelijk te huren? Laat je adviseren over de mogelijkheden door één van onze experts. Wij bieden een haal- en breng service waarbij je dus geen tijd hoeft uit te trekken om je auto te halen en brengen. >> Lees meer over het huren van een bedrijfswagen.

Auto huren Breda

Shortlease auto huren in Breda

Je wilt geen langdurig leasecontract aangaan? Om de kosten en risico's te beperken kunnen wij je een short lease pakket aanbieden waarbij je profiteert van zeer scherpe dagtarieven. Een short lease contract is een contract van meer dan 30 dagen zonder de hoge kosten van een langdurig leasecontract.