Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Oprijwagen 1 auto

Algemene informatie

Renault Master Oprijwagen.
Electrische Lier aanwezig.
Inclusief spanbanden.
Afmetingen laadruimte: 1.95 x 4.90

Laadvermogen 1225 kg.

Kalenderdag loopt van 08:00u tot de volgende dag 08:00u.

All-in € 179,00 per kalenderdag
Weekend (za + zo) = € 299,00
100 km vrij
Meer kilometers: € 0,25 per kilometer
Exclusief brandstof
Kalenderdag loopt van 08:00u tot de volgende dag 08:00u.

Huur vandaag nog je bestelbus

Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Voornaam: *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Type voertuig: *
Straatnaam + nummer: *
Postcode: *
Plaats: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Vestiging: *
Huurperiode startdatum: *
Tijdstip ophalen: *
Huurperiode einddatum: *
Tijdstip retourneren: *
Extra huuroptie: (prijs per stuk) Steekwagen €12,50
Steekwagen 6-wielig € 18,00
Palletwagen € 30,00
Verhuishondje € 8,00
Verhuisdekens € 3,00
Bijzonderheden:
Privacyverklaring: (prijs per stuk) * Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.
 

 

Renault Master oprijwagen

Op zoek naar een betrouwbare Renault Master oprijwagen voor jouw transportbehoeften? Bij All Rent ben je aan het juiste adres! Of je nu een bedrijfseigenaar bent die voertuigen wil vervoeren of gewoon tijdelijk een oprijwagen nodig heeft, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Een rijbewijs B is voldoende om een Renault Master oprijwagen te mogen besturen. Wil je een Renault Master oprijwagen die een grotere massa heeft dan 3500 kilogram? Dan heb je een rijbewijs C1 of hoger nodig. 

Oprijwagen huren Brabant

All Rent is het autoverhuurbedrijf van Brabant. Heb jij een oprijwagen nodig in Brabant dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu in Eindhoven, Tilburg, Breda of Roosendaal bent, wij zijn jouw lokale partner voor oprijwagen verhuur. Onze oprijwagens zijn beschikbaar voor verschillende huurtermijnen, variërend van korte termijnverhuur voor een dag of weekend tot lange termijn verhuur voor grotere projecten. Hierdoor kun je een huuroptie kiezen die het beste past bij jouw behoeften.

 

 

Auto oprijwagen huren

Onze veelzijdige auto oprijwagens zijn geschikt voor het vervoer van allerlei soorten voertuigen, van personenauto's tot bestelwagens. Het is van belang om te weten welk type voertuig je wilt vervoeren met de oprijwagen en wat het gewicht en de afmetingen van dat voertuig zijn. Zorg ervoor dat het laadvermogen van de oprijwagen voldoende is om jouw lading te dragen. Oprijwagens bieden eenvoudig laden en lossen, waardoor je gemakkelijk en efficiënt voertuigen kunt transporteren. Bij All Rent kun je gemakkelijk een auto oprijwagen huren, zodat je altijd de flexibiliteit hebt die je nodig hebt voor jouw transportprojecten.

Oprijwagen huren

All Rent staat bekend om betrouwbaarheid, betaalbaarheid en uitstekende klantenservice. Wij bieden oprijwagen verhuur voor zowel particulieren als bedrijven, met concurrerende tarieven en flexibele huuropties. Interesse in het huren van een oprijwagen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een oprijwagen te huren en ontdek waarom All Rent de nummer één keuze is voor al jouw oprijwagen verhuur behoeften.