Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Renault Trafic, Mercedes Vito, Citroën Jumpy

Algemene informatie

Afmetingen laadruimte: (L X B X H)2,30 X 1,53 X 1,22.
Afmeting tussen de wielkasten 1,25.
Totale hoogte buiten 2,00.

Laadvermogen: 574kg.

Kalenderdag loopt van 08:00u tot de volgende dag 08:00u.

All-in € 89,00 per kalenderdag
Weekend tarief € 133,50
100 km vrij
Meer kilometers: € 0,18 per kilometer
Exclusief brandstof
Kalenderdag loopt van 08:00u tot de volgende dag 08:00u.

Huur vandaag nog je bestelbus

Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Voornaam: *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Type voertuig: *
Straatnaam + nummer: *
Postcode: *
Plaats: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Vestiging: *
Huurperiode startdatum: *
Tijdstip ophalen: *
Huurperiode einddatum: *
Tijdstip retourneren: *
Extra huuroptie: (prijs per stuk) Steekwagen €12,50
Steekwagen 6-wielig € 18,00
Palletwagen € 30,00
Verhuishondje € 8,00
Verhuisdekens € 3,00
Bijzonderheden:
Privacyverklaring: (prijs per stuk) * Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.
 

 

Renault Trafic huren

Op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen of een ruime personenbus? Of misschien wel beide? De Renault Trafic biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, comfort en stijl. Met het moderne uiterlijk en indrukwekkende functies zorgt de Renault Trafic dat je altijd in stijl op weg bent. Het exterieur van de Renault Trafic is zowel dynamisch als robuust, met strakke lijnen en een gestroomlijnde vorm die zowel professioneel als eigentijds is. Of je nu door de drukke stadsstraten manoeuvreert of lange afstanden aflegt op de snelweg, de Renault Trafic maakt altijd een krachtige indruk. Binnen biedt de Renault Trafic comfortabele zitplaatsen en een overvloed aan opbergruimte. Of je nu gereedschap, lading of passagiers vervoert, er is altijd genoeg ruimte om aan je behoeften te voldoen. De Renault Trafic wordt aangedreven door krachtige en efficiënte motor, die zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring. Of je nu kiest voor een diesel- of benzinemotor, de Trafic levert altijd uitstekende prestaties en brandstofefficiëntie, waardoor je kosten bespaart en het milieu minder belast. 

 

Vito huren km vrij

Of je nu ondernemer bent die op zoek is naar een betrouwbare en ruime bedrijfswagen of een professional die behoefte heeft aan extra laadruimte, de Mercedes Vito biedt de perfecte oplossing. De Mercedes Vito is ontworpen met het oog op functionaliteit en efficiëntie. Met het robuuste exterieur en ruime laadruimte is de Vito in staat om al je bedrijfsmaterialen en benodigdheden moeiteloos te vervoeren. Of het nu gaat om gereedschap, leveringen of apparatuur, de Vito biedt voldoende ruimte en flexibiliteit om aan alle behoeften te voldoen. Wil je de Mercedes Vito kilometervrij huren? Ook dat kan! Hiermee heb je de vrijheid om te rijden zonder beperkingen. Of je nu lokale leveringen doet of lange afstanden aflegt voor zakelijke afspraken, je kunt gerust zijn dat er geen hoge extra kosten komen voor de eerste 100 gereden kilometers. 

 

 

Citroën Jumpy huren

Een kleine onderneming of een grote klus? De Citroën Jumpy bedrijfswagen is de ideale combinatie van veelzijdigheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. Met de ruime laadruimte, praktische indeling en geavanceerde functies, kun je de Citroën Jumpy gebruiken om probleemloos grote volumes, zware goederen of apparatuur te vervoeren. Van binnen biedt de Jumpy verschillende opbergoplossingen en mogelijkheden om je lading veilig en georganiseerd te houden. Of je nu pakketten bezorgt, bouwmaterialen vervoert of je uitrusting meeneemt, de Citroën Jumpy is klaar voor elke uitdaging. Met het huren van een Citroën Jumpy bedrijfswagen haal je een betrouwbare en functionele partner in huis voor al je zakelijke transportbehoeften. Ervaar de veelzijdigheid, efficiëntie en betrouwbaarheid van de Jumpy en vergroot de productiviteit in je bedrijf!