Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Volkswagen Caddy, Mercedes Citan, Renault Kangoo

Algemene informatie

Afmetingen laadruimte: (L X B X H) 1,60 X 1,45 X 1,10.
Afmeting tussen de wielkasten 1,18.
Totale hoogte buiten 1,85.

Laadvermogen: 655kg.

Kalenderdag loopt van 08:00u tot de volgende dag 08:00u.

All-in € 69,00 per kalenderdag
Weekend (za + zo) = € 103,50
100 km vrij
Meer kilometers: € 0,16 per kilometer
Exclusief brandstof
Kalenderdag loopt van 08:00u tot de volgende dag 08:00u.

Huur vandaag nog je bestelbus

Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Voornaam: *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Type voertuig: *
Straatnaam + nummer: *
Postcode: *
Plaats: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Vestiging: *
Huurperiode startdatum: *
Tijdstip ophalen: *
Huurperiode einddatum: *
Tijdstip retourneren: *
Extra huuroptie: (prijs per stuk) Steekwagen €12,50
Steekwagen 6-wielig € 18,00
Palletwagen € 30,00
Verhuishondje € 8,00
Verhuisdekens € 3,00
Bijzonderheden:
Privacyverklaring: (prijs per stuk) * Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.
 

 

Caddy huren bij All Rent

Bij het huren van een Renault Kangoo, Mercedes Citan en Volkswagen Caddy kun je rekenen op uitstekende service en ondersteuning. Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan klaar om te helpen bij het kiezen van juiste bedrijfswagen en voor het beantwoorden van alle vragen. We bieden flexibele huuropties aan zodat je ten alle tijden kunt genieten van een stressvrije huurervaring. 

Renault Kangoo huren

Op zoek naar een betrouwbare en ruime auto? Overweeg dan om een Renault Kangoo te huren. Met zijn veelzijdige interieur, comfortabele rijervaring en indrukwekkende laadcapaciteit is de Renault Kangoo de perfecte keuze voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden. Door het huren van de Renault Kangoo profiteer je van de nieuwste technologie en veiligheidsvoorzieningen die Renault te bieden heeft. Of je nu op reis gaat met je gezin of een lading wilt vervoeren, de ruime cabine en flexibele laadruimte van de Kangoo zorgen ervoor dat je alles kunt meenemen wat je nodig hebt. Ook is de Renault zuinig in brandstofgebruik, waardoor je kunt besparen op de reiskosten. Met zijn efficiënte motor en geavanceerde technologieën is de Renault Kangoo zowel krachtig als zuinig, waardoor je langer kunt rijden zonder te hoeven tanken.

 

 

Mercedes Citan huren

Stijlvolle en praktische auto nodig? Huur de Mercedes Citan. Met zijn elegante design, indrukwekkende prestaties en het luxe interieur biedt de Mercedes Citan een unieke rijervaring voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden. Door een Mercedes Citan te huren, kun je genieten van het beste van Duitse techniek en vakmanschap. Met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en innovatieve technologieën zorgt de Citan ervoor dat je comfortabel en veilig onderweg bent. De Mercedes Citan heeft een geavanceerde motortechnologie en een aerodynamisch ontwerp. Dit levert uitstekende prestaties op met een lager brandstofverbruik. Huur vandaag nog een Mercedes Citan en ervaar de luxe, comfort en betrouwbaarheid die deze auto te bieden heeft. 

 

Volkswagen Caddy huren

De Volkswagen Caddy is een compacte bestelwagen die bekend staat om zijn functionele en praktische ontwerp. De Volkswagen Caddy heeft een gestroomlijnde en eigentijdse uitstraling. Het exterieur is strak en modern, met scherpe lijnen en een herkenbaar front. Het interieur van de Volkswagen Caddy is ruim en ergonomisch ontworpen. Het biedt comfortabele zitplaatsen voor de bestuurder en passagiers, met voldoende been- en hoofdruimte. Volkswagen staat bekend om zijn betrouwbaarheid en de Caddy is geen uitzondering. De Volkswagen Caddy is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen om jouzelf en je passagiers te beschermen tijdens het rijden.