Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Mercedes Sprinter, Renault Master, Citroën Jumper

Algemene informatie

Afmetingen laadruimte: (L X B X H) 3,00 X 1,75 X 1,85.
Afmeting tussen de wielkasten 1,38.
Totale hoogte buiten 2,50.

Laadvermogen: 1350kg.

Kalenderdag loopt van 08:00u tot de volgende dag 08:00u.

All-in € 109,00 per kalenderdag
Weekend (za + zo) = € 163,50
100 km vrij
Meer kilometers: € 0,20 per kilometer
Exclusief brandstof
Kalenderdag loopt van 08:00u tot de volgende dag 08:00u.

Huur vandaag nog je bestelbus

Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Voornaam: *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Type voertuig: *
Straatnaam + nummer: *
Postcode: *
Plaats: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Vestiging: *
Huurperiode startdatum: *
Tijdstip ophalen: *
Huurperiode einddatum: *
Tijdstip retourneren: *
Extra huuroptie: (prijs per stuk) Steekwagen €12,50
Steekwagen 6-wielig € 18,00
Palletwagen € 30,00
Verhuishondje € 8,00
Verhuisdekens € 3,00
Bijzonderheden:
Privacyverklaring: (prijs per stuk) * Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.
 

 

Mercedes Sprinter huren 

De Mercedes Sprinter is een robuuste en stijlvolle bedrijfswagen die ontworpen is om indruk te maken en uw professionele imago te versterken. Met zijn moderne en aerodynamische uitstraling trekt de Sprinter direct de aandacht op de weg. De gestroomlijnde carrosserie en de kenmerkende Mercedes-Benz grille stralen kwaliteit en betrouwbaarheid uit. De Mercedes Sprinter biedt een ruime laadruimte, waardoor je moeiteloos goederen, gereedschap of inventaris kunt vervoeren. Met verschillende beschikbare formaten en configuraties, zoals bestelwagens, passagiersbussen en chassis-cabines, kun je de Sprinter aanpassen aan je specifieke behoeften. Bij het huren van een Mercedes Sprinter profiteer je van de voordelen van een premium bedrijfswagen zonder de verplichtingen van eigendom. Je hebt de flexibiliteit om de Sprinter te huren voor de gewenste periode, waardoor jij je kunt aanpassen aan de veranderende behoeften van je bedrijf. 

Renault Master huren

Wil je een grote bestelwagen huren? Dan is het huren van de Renault Master met grote laadbak wellicht de uitkomst voor jou. Deze moderne bestelwagen beschikt over indrukwekkende specificaties en veelzijdige eigenschappen, waardoor het aan al jouw behoeften voldoet. Met zijn aanzienlijke laadvermogen is de Renault Master in staat om grote hoeveelheden goederen, meubels of apparatuur zonder moeite te vervoeren. De flexibele interieurconfiguratie maakt het mogelijk om de laadruimte aan te passen aan jouw specifieke lading en organisatiebehoeften. Naast zijn kracht en betrouwbaarheid is de Renault Master uitgerust met geavanceerde technologie, waaronder GPS-navigatie en veiligheidsvoorzieningen, om elke rit moeiteloos en veilig te maken. Of het nu gaat om verhuizingen of werkzaamheden, de veelzijdigheid van de Renault Master maakt hem ideaal voor beide doeleinden. Deze bestelwagen biedt efficiëntie op de werkplek en draagt bij aan een professionele uitstraling voor uw bedrijf. Ervaar vandaag nog het gemak en de prestaties van de Renault Master door deze te huren!

 

 

Mercedes sprinter 2021

Ervaar de grenzeloze mogelijkheden van het flexibel huren van een Mercedes Sprinter en geniet van de ongeëvenaarde flexibiliteit die deze veelzijdige bestelwagen te bieden heeft. Met onze flexibele huuropties heb je toegang tot de nieuwste technologie en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen van de Mercedes Sprinter, waardoor je kunt vertrouwen op een veilige en comfortabele reis, aangepast aan jouw specifieke behoeften.

De ruime laadruimte en aanpasbare indeling van de Mercedes Sprinter maken het een ideale keuze voor diverse transportbehoeften, variërend van last-minute leveringen tot spoedverhuizingen en bedrijfsprojecten. Je kunt met vol vertrouwen op pad gaan, dankzij de beproefde betrouwbaarheid en kwaliteit van Mercedes. De Mercedes Sprinter staat altijd klaar om aan jouw eisen te voldoen. Ervaar het gemak en de efficiëntie die de Mercedes Sprinter biedt door deze flexibel te huren. Ontdek zelf waarom deze bestelwagen de voorkeur geniet voor talloze zakelijke en persoonlijke toepassingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de vrijheid van het flexibel huren van een Mercedes Sprinter.

Citroën bedrijfswagen voor elke klus

De Citroën bedrijfswagen is jouw ideale voertuig voor elke klus. Met het indrukwekkende 10m3 grote interieur biedt het voldoende ruimte voor al jouw goederen, gereedschappen en apparatuur. Voor de bouwvakker is de bus robuust en krachtig, perfect voor elke bouwplaats. Voor ondernemers maakt de handige schuifdeur aan de zijkant en achterdeuren efficiënte bezorgingen mogelijk, zelfs in drukke straten. Maar daar stopt het niet! Voor de creatieve geest dient hij als een mobiele werkplaats voor schilderspullen, fotografie-apparatuur of andere creatieve benodigdheden. De Citroën bedrijfswagen is veelzijdig, betrouwbaar en praktisch, ongeacht jouw beroep. Huur nu jouw perfecte partner voor elke klus!