Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Mercedes Benz Sprinter Pick Up

Algemene informatie

2 persoons uitvoering.
Trekhaak.
Afmetingen laadruimte: 2.13 x 4.31

Laadvermogen: 856kg.

Kalenderdag loopt van 08:00u tot de volgende dag 08:00u.

All-in € 159,00 per kalenderdag
Weekend (za + zo) = € 238,50
100 km vrij
Meer kilometers: € 0,25 per kilometer
Exclusief brandstof
Kalenderdag loopt van 08:00u tot de volgende dag 08:00u.

Huur vandaag nog je bestelbus

Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Voornaam: *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Type voertuig: *
Straatnaam + nummer: *
Postcode: *
Plaats: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Vestiging: *
Huurperiode startdatum: *
Tijdstip ophalen: *
Huurperiode einddatum: *
Tijdstip retourneren: *
Extra huuroptie: (prijs per stuk) Steekwagen €12,50
Steekwagen 6-wielig € 18,00
Palletwagen € 30,00
Verhuishondje € 8,00
Verhuisdekens € 3,00
Bijzonderheden:
Privacyverklaring: (prijs per stuk) * Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.
 

 

Mercedes Benz Sprinter Pick-Up

De Mercedes-Benz Sprinter pick-up is jouw ideale bedrijfswagen die prestatie, duurzaamheid en stijl perfect combineert. Met zijn indrukwekkende ontwerp en veelzijdigheid is deze pick-up een onmisbaar voertuig voor ondernemers en professionals in allerlei sectoren. De Mercedes-Benz Sprinter Pick-Up wordt aangedreven door krachtige motoren die speciaal zijn ontworpen om jou te helpen bij de zwaarste taken. Of je nu materialen moet vervoeren of gereedschap moet meenemen, de Sprinter Pick-Up levert de prestaties die jij nodig hebt. Met zijn indrukwekkende trekvermogen en laadcapaciteit ben je altijd klaar voor de klus.

Pick-Up huren

Het huren van een Pick-Up truck biedt tal van voordelen. Het stelt je in staat om grotere ladingen te vervoeren dan met een gewone auto, wat handig is voor klussen zoals verhuizen, het ophalen van grote aankopen of het transporteren van bouwmaterialen. Bovendien zijn Pick-Up trucks vaak krachtig genoeg om off-road avonturen aan te kunnen, wat handig is voor liefhebbers van buitensporten.

 

 

 

Mercedes Sprinter Pick-Up 

Mercedes-Benz staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en de Sprinter Pick-Up is daar geen uitzondering op. Dit voertuig is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. De robuuste constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op de Sprinter Pick-Up, dag in, dag uit. De Mercedes-Benz Sprinter Pick-Up valt niet alleen op door zijn prestaties, maar ook door zijn stijlvolle ontwerp. Met zijn kenmerkende grille en strakke lijnen trekt dit voertuig de aandacht, waar je ook gaat. Of je het nu gebruikt als bedrijfswagen of als jouw persoonlijke voertuig, de Sprinter pPick-Up maakt een statement.

Pick-Up truck huren 

Het huren van een Pick-Up bij ons is eenvoudig. Je kunt online reserveren en de beschikbaarheid controleren voor de data die jij nodig hebt. Dus, of je nu een Pick-Up truck nodig hebt voor een dagje klussen, een weekendje weg of een langer project, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Het huren van een Pick-Up is gemakkelijk en betaalbaar, en het stelt je in staat om efficiënter te werken en meer gedaan te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het is om de juiste Pick-Up te huren voor jouw behoeften.