Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Bestelauto huren

Wilt u graag een bestelauto huren tegen een scherpe prijs? Wij hebben alitjd passende bestelbus te huur, welke geschikt zijn voor elk doel. Wij raden u wel aan te reserveren zodat u op de juiste dag beschikt over de juiste bestelauto naar keuze. Bij All-Rent kunt u gemakkelijk voor kortere of langere tijd een bestelbus huren. Hiermee kunt u een flinke hoeveelheid vrachtvervoer meenemen. 

Bestelauto huren voor de verhuizing

Gaat u verhuizen en bent u nog op zoek naar een geschikte bestelauto? Binnen ons wagenpark beschikken wij momenteel over een ruim assortiment bestelauto's welke geschikt zijn voor uw verhuizing. 

Onze bestelauto's kunt u huren vanaf € 59,- per dag. Hiervoor huurt u bijvoorbeeld al een Volkswagen Caddy of Mercedes Citan met een laadvermogen van 3M³.

Toch liever een bestelauto met meer laadvermogen? Ga voor de Mercedes Sprinter met een laadvermogen van 10M³. Daarnaast beschikken wij ook over een aantal bakwagens welke voorzien zijn van een laadklep en ruimte hebben voor 18M³.

Bestelbus voor verhuizing huren

Voordelen bestelbus huren bij All Rent

  • Inclusief inzittendeverzekering
  • Kosteloos meerdere bestuurders
  • 100 kilometer vrij per dag
  • Eigen risico afkoopbaar
  • Inclusief verzekering binnen heel Europa* (vraag naar de voorwaarden)!

Een bestelauto huren welke is voorzien van alle voorzieningen welke u wenst, dat doet u bij All Rent Autoverhuur!

Direct een bestelauto huren 

Bent u van plan om een bestelauto te huren? Reserveer een bestelauto en ben verzekerd van uw bestelauto op de gewenste datum.

Bestelauto huren

Bestelauto met 100 km vrij per dag

Een bestelauto huurt u bij ons met 100 kilometer vrij per dag. Bent u van plan om meer kilometers per dag te gaan rijden? Afhankelijk van de betselauto welke u gaat huren komt er nog een toeslag per kilometer op dit bedrag. Deze kosten per kilometer varieren van € 0,16 tot € 0,25 afhankelijk van welke bestelauto u huurt.

Bestelauto huren

Gezien onze aantrekkelijke scherpe tarieven bent u dus zeker niet teveel kwijt wanneer u een bestelbus huurt voor één of meerdere dagen.

Lees ook meer over Bestelbus huren BredaBestelbus huren Oosterhout en Bestelbus huren Zevenbergen.