Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Bestelauto huren

Wil je graag een bestelauto huren tegen een scherpe prijs? Wij hebben alitjd passende bestelbus te huur, welke geschikt zijn voor elk doel. Wij raden je wel aan te reserveren zodat je op de juiste dag beschikt over de juiste bestelauto naar keuze. Bij All-Rent kan je gemakkelijk voor kortere of langere tijd een bestelbus huren. Hiermee kan je een flinke hoeveelheid vrachtvervoer meenemen. 

Bestelauto huren voor de verhuizing

Ga je verhuizen en ben je nog op zoek naar een geschikte bestelauto? Binnen ons wagenpark beschikken wij momenteel over een ruim assortiment bestelauto's welke geschikt zijn voor je verhuizing. 

Onze bestelauto's kan je huren vanaf € 59,- per dag. Hiervoor huur je bijvoorbeeld al een Volkswagen Caddy of Mercedes Citan met een laadvermogen van 3M³.

Toch liever een bestelauto met meer laadvermogen? Ga voor de Mercedes Sprinter met een laadvermogen van 10M³. Daarnaast beschikken wij ook over een aantal bakwagens welke voorzien zijn van een laadklep en ruimte hebben voor 18M³.

Bestelbus voor verhuizing huren

Voordelen bestelbus huren bij All Rent

  • Inclusief inzittendeverzekering
  • Kosteloos meerdere bestuurders
  • 100 kilometer vrij per dag
  • Eigen risico afkoopbaar
  • Inclusief verzekering binnen heel Europa* (vraag naar de voorwaarden)!

Een bestelauto huren welke is voorzien van alle voorzieningen welke je wenst, dat doe je bij All Rent Autoverhuur!

Direct een bestelauto huren 

Ben je van plan om een bestelauto te huren? Reserveer een bestelauto en ben verzekerd van je bestelauto op de gewenste datum.

Bestelauto huren

Bestelauto met 100 km vrij per dag

Een bestelauto huur je bij ons met 100 kilometer vrij per dag. Ben je van plan om meer kilometers per dag te gaan rijden? Afhankelijk van de betselauto welke je gaat huren komt er nog een toeslag per kilometer op dit bedrag. Deze kosten per kilometer varieren van € 0,16 tot € 0,25 afhankelijk van welke bestelauto je huurt.

Bestelauto huren

Gezien onze aantrekkelijke scherpe tarieven ben je dus zeker niet teveel kwijt wanneer je een bestelbus huurt voor één of meerdere dagen.

Lees ook meer over Bestelbus huren BredaBestelbus huren Oosterhout en Bestelbus huren Zevenbergen.