Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Verhuisbus huren Eindhoven

Ga je verhuizen naar of binnen Eindhoven? Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Wanneer je een verhuisbus zoekt in Eindhoven dan ben je bij All-Rent aan het juiste adres.

 

Verhuisbus huren Eindhoven

Wanneer je gaat verhuizen naar of binnen Eindhoven heb je in veel gevallen een verhuisbus nodig.
Omdat Eindhoven een grote stad is waar veel mensen wonen en verhuizen is er vaak een groot tekort aan verhuisbussen in Eindhoven. In dat geval ben je bij All-Rent helemáál aan het juiste adres. All-rent is gevestigd in Roosendaal en Breda op slechts 40 minuutjes rijden van Eindhoven.
Wij hebben een ruime keuze aan verhuisbusjes, van complete inboedels tot alleen een bankstel of wasmachine, bij All-Rent huur je voor elke klus de juiste bus tegen een scherpe prijs.

Soorten verhuisbussen

Zoals als gezegd hebben wij bij All-Rent een bus voor iedere klus. De kleinste bus die wij momenteel verhuren is de Volkswagen Caddy, de 3m³ inhoud van de bus is ideaal voor het verhuizen van bijvoorbeeld een wasmachine, een zware fauteuil of televisie. Een Caddy huur je bij ons al vanaf €59,00 per dag. Ook voor een complete verhuizing van al je inboedel hebben we een passende oplossing. Voor grotere klussen kun je bijvoorbeeld de Volkswagen Crafter met laadklep huren. Deze verhuiswagen met een inhoud van 18m³ mag je gewoon besturen met je reguliere rijbewijs b. De Crafter is geschikt voor bijna alle spullen die je wenst te verhuizen en het dagtarief is slechts €149,-

Bekijk nu snel op onze website welke bus het meest geschikt is voor je verhuizing en binnen 1 minuut kan ook jij je verhuisbus Eindhoven huren.

Verhuisbus Eindhoven huren

verhuisbus huren Eindhoven

Waarom All-Rent?

Een verhuisbus huren Eindhoven doe je bij All-Rent in Breda en Roosendaal. Een aantal redenen om je verhuisbus Eindhoven te huren bij All-Rent zijn:

🗹 Gelegen vlakbij Eindhoven
🗹 Ruim Aanbod, voor iedere klus een bus!
🗹 Scherpe prijzen
🗹 Inclusief inzittendeverzekering
🗹 Geen speciaal rijbewijs nodig

Huur nu een bus voor je verhuizing of neem contact met ons op voor meer informatie.

Verhuisbus huren Contact