Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Verhuisbus huren Eindhoven

Gaat u verhuizen naar of binnen Eindhoven? Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! Wanneer u een verhuisbus zoekt in Eindhoven dan bent u bij All-Rent aan het juiste adres.

Verhuisbus huren Eindhoven

Wanneer u gaat verhuizen naar of binnen Eindhoven heeft u in veel gevallen een verhuisbus nodig.
Omdat Eindhoven een grote stad is waar veel mensen wonen en verhuizen is er vaak een groot tekort aan verhuisbussen in Eindhoven. In dat geval bent u bij All-Rent helemáál aan het juiste adres. All-rent is gevestigd in Roosendaal en Breda op slechts 40 minuutjes rijden van Eindhoven.
Wij hebben een ruime keuze aan verhuisbusjes, van complete inboedels tot alleen een bankstel of wasmachine, bij All-Rent huurt u voor elke klus de juiste bus tegen een scherpe prijs.

Soorten verhuisbussen

Zoals als gezegd hebben wij bij All-Rent een bus voor iedere klus. De kleinste bus die wij momenteel verhuren is de Volkswagen Caddy, de 3m³ inhoud van de bus is ideaal voor het verhuizen van bijvoorbeeld een wasmachine, een zware fauteuil of televisie. Een Caddy huurt u bij ons al vanaf €59,00 per dag. Ook voor een complete verhuizing van al uw inboedel hebben we een passende oplossing. Voor grotere klussen kunt u bijvoorbeeld de Volkswagen Crafter met laadklep huren. Deze verhuiswagen met een inhoud van 18m³ mag u gewoon besturen met uw reguliere rijbewijs b. De Crafter is geschikt voor bijna alle spullen die u wenst te verhuizen en het dagtarief is slechts €149,-

Bekijk nu snel op onze website welke bus het meest geschikt is voor uw verhuizing en binnen 1 minuut kunt ook u uw verhuisbus Eindhoven huren.

Verhuisbus Eindhoven huren.

verhuisbus huren Eindhoven

Waarom All-Rent?

Een verhuisbus huren Eindhoven doet u bij All-Rent in Breda en Roosendaal. Een aantal redenen om uw verhuisbus Eindhoven te huren bij All-Rent zijn:

🗹 Gelegen vlak bij Eindhoven
🗹 Ruim Aanbod, voor iedere klus een bus!
🗹 Scherpe prijzen
🗹 Inclusief inzittendeverzekering
🗹 Geen speciaal rijbewijs nodig

Huur nu een bus voor uw verhuizing of neem contact met ons op voor meer informatie.

Verhuisbus huren Contact