Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Bestelauto huren Breda

Wil je graag een bestelauto huren Breda en omgeving? All Rent Autoverhuur biedt bestelauto's aan tegen een scherpe prijs. Voor welk doeleinde dan ook, bij All Rent vind je de passende bestelbus. 

Bestelauto huren Breda vanaf €59,-

Onze bestelauto's kunt huren vanaf € 59,- per dag. Hiervoor heb je een bestelauto met een laadvermogen van 3M³. Je kunt bij ons ook een bestelauto huren met 10M³ of een bakwagen welke voorzien van een laadklep en een laadvermogen van 18M³

Bestelauto met 100 km vrij per dag

Een bestelauto huren Breda huur je bij ons met 100 kilometer vrij per dag. Ga je meer rijden dan 100 kilometers per dag? Afhankelijk van je bestelauto komt er een toeslag bij per kilometer. Deze kosten variëren van €0,16 tot €0m25 afhankelijk van de bestelauto. Gelukkig bieden wij de bestelauto voor een aantrekkelijke tarieven aan. Waardoor je nooit veel kwijt bent voor het huren van een bestelbus voor één of meerdere dagen. 

Bestelauto huren Breda

Bestelbus huren voor verhuizing

Ga je binnenkort verhuizen? Dan komt een bestelauto goed van pas. Een bestelauto huren Breda kan bij All Rent. Weet je de datum al waarop je gaat verhuizen? Dan raden wij je aan om op tijd de gewenste bestelbus te reserveren. Dan zorgen wij ervoor dat je op de gewenste dag verzekerd bent van de gewenste bestelbus. 

Bestelbus voor verhuizing

Personenauto huren

Bij All Rent kun je niet alleen een bestelauto huren Breda, maar ook personenauto's. Wij hebben een ruim assortiment personenauto's. Hiervoor gelden ook aantrekkelijke tarieven en flexibele voorwaarden. Wij denken graag met je mee voor de gepaste personenauto. Dit geldt overigens ook voor de personenbusjes die je bij ons kunt huren.

Meer over een busje huren Breda.

Voordelen bestelbus huren bij All Rent

  • Inclusief inzittendeverzekering
  • Kosteloos meerdere bestuurders
  • 100 kilometer vrij per dag
  • Eigen risico afkoopbaar
  • Inclusief verzekering binnen heel Europa* (vraag naar de voorwaarden)!

DIRECT EEN BESTELAUTO HUREN 

Ben je van plan om een bestelauto te huren? Reserveer een bestelauto en wees verzekerdt van je bestelauto op de gewenste datum.

Bestelauto huren

All Rent Autoverhuur

All Rent Autoverhuur is een familiebedrijf gevestigd in Roosendaal en in Breda. Vanuit hier rijden onze auto's en bestelbussen overal naar toe. Het is bij ons mogelijk om de huurauto te transporteren naar het gewenste adres. 

Bekijk ons wagenpark of neem contact met ons op.

+31 (0) 76 587 92 25
+31 (0) 165 54 57 11