Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Grote auto huren

Wil je een grote auto huren voor bijvoorbeeld een verhuizing, het vervoer van een grote groep of voor een comfortabele vakantiereis? Wat de reden ook mag zijn, een grote auto huren doe je snel, eenvoudig en voordelig bij All Rent autoverhuur in Breda en Roozendaal.

 

Voordelig een grote auto huren

Een grote auto huren betekend niet automatisch dat je ook een grote portemonnee nodig hebt.
Bij All Rent huur je bijvoorbeeld al een Renault Megane station vanaf €69,00 per dag. Onze huurprijs betreft altijd een All-in prijs en al onze grote auto’s beschikken standaard over on board navigatiesysteem, bluetooth verbinding en zijn inclusief inzittendeverzekering en zijn verzekert binnen heel Europa.

Een grote auto huren voor langere tijd?

Heb je een grote auto nodig voor langere tijd? Ook dan ben je bij All Rent aan het juiste adres voor een auto huren voor langere tijd. Als een van de weinige auto verhuur bedrijven bieden wij naast reguliere huur ook shortlease aan. Short lease is een combinatie tussen huren en leasen. Je huurt eenvoudig een grote auto voor een langere tijd maar je zit niet vast aan een contract van 1 of 2 jaar. Daarnaast profiteer je van lage leasetarieven en alle standaard extra’s die je ook krijgt wanneer je een auto bij ons huurt.

Shortlease is uitermate geschikt wanneer je bijvoorbeeld een lange reis gaat maken en graag comfortabel wilt reizen of wanneer je een tijdelijke werknemer in dienst hebt die vaak op pad moet met de auto.

Waarom een grote auto huren bij All Rent?

All Rent is al jaren een begrip in de regio. Met twee vestigingen in Breda en Roosendaal zijn wij het auto verhuur bedrijf van zuid Nederland. Bij ons huur of shortlease je voordelig, eenvoudig en snel een auto of bestelbus.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Bestuurder vanaf 18 jaar mogelijk
  • Kosteloos meerdere bestuurders
  • Standaard Bluetooth in de personenauto’s
  • Standaard navigatie in personenauto’s
  • Inclusief inzittendeverzekering

  Wacht niet langer en huur nu je grote auto bij All Rent in Breda of Roozendaal.

Bekijk wagenpark