Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Auto huren voor langere tijd

U kunt meerdere redenen hebben waarom een auto huren voor langere tijd een goed idee is. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat uw bedrijf een tijdelijke nieuwe werknemer aanneemt die een auto nodig heeft of u hebt voor een langere tijd een extra auto nodig om bijvoorbeeld op regelmatige basis familie te bezoeken. De kosten voor een auto huren kunnen dan vrij hoog oplopen maar niet bij All Rent want wij introduceren shortlease.

Shortlease: Auto huren voor langere tijd.

Zoals gezegd kunt u meerder reden hebben voor een auto huren voor langere tijd. Maar wat uw reden ook is All Rent heeft altijd de juiste oplossing voor u.
Shortlease is eigenlijk een combinatie tussen huren en leasen, bij een reguliere leaseauto zit u in veel gevallen vast aan een contract van minimaal 36 maanden en dit kan in uw situatie veel te lang zijn.
Bij huren voor langere tijd zijn de kosten weer hoger waardoor het wellicht niet rendabel is voor u.
Bij shortlease heeft u de mogelijkheid tot een auto huren voor langere tijd met alle voordelen van een auto leasen.
Enkele voordelen die u hebt bij shortlease zijn:

 Bestuurder vanaf 18 jaar mogelijk

 Kosteloos meerdere bestuurders

 Standaard Bluetooth in de personenauto’s

 Standaard navigatie in de personenauto's

✔ Inclusief inzittendenverzekering

 Inclusief verzekering binnen heel Europa* (vraag naar de voorwaarden)

Shortlease modellen bij All Rent

Wij hebben verschillende soorten auto’s beschikbaar voor shortlease. Wij hebben de auto’s ingedeeld in verschillende klassen afhankelijk van huurprijs, uitvoering en grote van de auto.

Klasse A

In de klasse A vindt u onder andere de Volkswagen UP, Citroën C1 en Smart FourFour. U shortleased een klasse A auto al voor €390,- per maand.

 

Klasse E

De klasse E bestaat onder andere uit een Toyota Yaris automaat en een Citroën C4 automaat. Deze wagens shortleased u al vanaf €705,- per maand.

 

Klasse K

In de klasse k vindt u de luxere auto’s die vaak geleased worden door zakelijke gebruikers. Hiermee komt u of uw werknemer goed voor de dag. U huurt een klasse K auto vanaf €690,- per maand.

 

Naast deze 3 klassen bieden wij nog 3 klassen aan. Bent u benieuwd geworden naar welke auto’s hier onder vallen? Bekijk dan snel ons wagenpark.

 

Ja, ik wil een auto huren voor langere tijd. Ons shortlease wagenpark.

 

 

 

auto huren voor langere tijd

auto huren voor langere tijd

auto huren voor langere tijd