Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Auto huren voor langere tijd

Je kunt meerdere redenen hebben waarom een auto huren voor langere tijd een goed idee is. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat je bedrijf een tijdelijke nieuwe werknemer aanneemt die een auto nodig heeft of je hebt voor een langere tijd een extra auto nodig om bijvoorbeeld op regelmatige basis familie te bezoeken. De kosten voor een auto huren kunnen dan vrij hoog oplopen maar niet bij All Rent want wij introduceren shortlease.

Shortlease: Auto huren voor langere tijd.

Zoals gezegd kun je meerder reden hebben voor een auto huren voor langere tijd. Maar wat je reden ook is All Rent heeft altijd de juiste oplossing voor je.
Shortlease is eigenlijk een combinatie tussen huren en leasen, bij een reguliere leaseauto zit je in veel gevallen vast aan een contract van minimaal 36 maanden en dit kan in jouw situatie veel te lang zijn.
Bij huren voor langere tijd zijn de kosten weer hoger waardoor het wellicht niet rendabel is voor jou.
Bij shortlease heb je de mogelijkheid tot een auto huren voor langere tijd met alle voordelen van een auto leasen.
Enkele voordelen die je hebt bij shortlease zijn:

 Bestuurder vanaf 18 jaar mogelijk

 Kosteloos meerdere bestuurders

 Standaard Bluetooth in de personenauto’s

 Standaard navigatie in de personenauto's

✔ Inclusief inzittendenverzekering

 Inclusief verzekering binnen heel Europa* (vraag naar de voorwaarden)

Ja, ik wil een auto huren voor langere tijd 

Shortlease modellen bij All Rent

Wij hebben verschillende soorten auto’s beschikbaar voor shortlease. Wij hebben de auto’s ingedeeld in verschillende klassen afhankelijk van huurprijs, uitvoering en grote van de auto.

Klasse A

In de klasse A vind je onder andere de Volkswagen UP, Citroën C1 en Smart FourFour. Je shortleased een klasse A auto al voor €390,- per maand.

Klasse E

De klasse E bestaat onder andere uit een Toyota Yaris automaat en een Citroën C4 automaat. Deze wagens shortlease je al vanaf €705,- per maand.

Klasse K

In de klasse k vind je de luxere auto’s die vaak geleased worden door zakelijke gebruikers. Hiermee komen jij of je werknemer goed voor de dag. Je huurt een klasse K auto vanaf €690,- per maand.

Naast deze 3 klassen bieden wij nog 3 klassen aan. Ben je benieuwd geworden naar welke auto’s hier onder vallen? Bekijk dan snel ons wagenpark.

Ons shortlease wagenpark

auto huren voor langere tijd