Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  •  Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Autoambulance verhuur

Heeft u een transportmiddel voor uw auto nodig? Ontdek dan de mogelijkheid van autoambulance verhuur bij All-Rent. Moet uw auto naar de garage en kan deze zelf niet (meer) rijden, of is de auto niet verzekerd? Dan kan All-Rent Autoverhuur u van dienst zijn met een autoambulance. Voor het huren van een autoambulance bent u van harte welkom bij All Rent Autoverhuur. 

Meer dan alleen autoambulance verhuur

Uiteraard bent u bij ons niet alleen welkom voor de verhuur van een autoambulance, maar ook voor verhuur van onder meer aanhangwagens, personenauto’s en bestelbussen. Wij bieden u als autoverhuurbedrijf altijd het transportmiddel dat het beste bij uw behoeften past. U mag hierbij rekenen op een hoogwaardige kwaliteit van de auto’s uit onze wagenpark die wij verhuren en betaalt ook een zeer aantrekkelijke huurprijs.

Op onze website leest u meer over de mogelijkheden en services die wij u kunnen bieden.

Autoambulance verhuur

 

Autoambulance huren? Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u gebruik maken van de diensten van onze autoambulance verhuur? Dan bent u uiteraard van harte welkom. Voor autoambulances, maar ook voor de verhuur van onze andere vervoersmiddelen, kunt u bij twee filialen terecht.

Autoambulance nodig? Neem contact met ons op

Voor meer informatie of advies kunt u vrijblijvend contact met ons filiaal in Breda opnemen door te bellen naar 076 – 587 92 25 of mailen naar breda@all-rent.nl.

Onze andere vestiging vindt u in Roosendaal. Deze vestiging is te bereiken door te bellen naar 0165 – 545 711 of te mailen naar roosendaal@all-rent.nl.