Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Volkswagen huren

Een Volkswagen huren doe je gemakkelijk, veilig en snel bij All Rent in Breda en Rozendaal. Bij All Rent kun je verschillende soorten Volkswagen huren in verschillende prijsklassen.

Volkswagen huren bij All Rent

Wanneer je tijdelijk een auto nodig hebt dan is een Volkswagen huren bij All Rent altijd een goed idee. Bij All Rent hebben we meerdere Volkswagen Auto’s in ons wagenpark te huur. Zo Bieden wij onder andere een Volkswagen Up aan vanaf €39,- per dag en een Volkswagen Golf vanaf €59,- per dag. Tevens kun je bij All Rent ook terecht voor het huren van een Volkswagen Transporter waar je tot maar liefst 9 personen in kan vervoeren.

Volkswagen bestelbus huren

Bij All-Rent beschikken wij ook over verschillende Volkswagen bestelbussen. Van kleinere modellen zoals de Caddy (3 m3), tot grote modellen zoals de Crafter bakwagen met laadklep. Perfect voor een verhuizing of vervoer van veel materialen! Wij denken graag met u mee bij het kiezen van de juiste Volkwagen bestelbus. Twijfelt u bij het kiezen van een bestelbus, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven advies indien gewenst. 

Kies uw Volkswagen bestelbus

Zekerheden van All-Rent

  • Bestuurder vanaf 18 jaar mogelijk
  • Kosteloos meerdere bestuurders
  • Standaard Bluetooth in de Volkswagens
  • Standaard navigatie in de auto
  • Inclusief inzittendenverzekering
  • Inclusief verzekering binnen heel Europa* (vraag naar de voorwaarden)
    Blijvend eigen risico €750,00 evt. afkoopbaar voor €5,00 per dag naar €500,00 met een maximum van €50,00 per huurperiode.

Bekijk Alle huurauto’s of reserveer direct een Volkswagen

Volkswagen huren

volkswagen huren volkswagen huren

Volkswagen shortlease ook mogelijk

Wil je graag een Volkswagen huren voor een langere periode? Dan heeft All Rent dé oplossing voor je. Met Shortlease kun je namelijk voor langere tijd een Volkswagen huren maar dan tegen een heel voordelig tarief. Shortlease is eigenlijk een combinatie tussen huren en leasen. Wanneer je voor langere tijd een auto nodig hebt maar niet wilt vast zitten aan een lang leasecontract dan is shortlease iets voor jou.
Ook in ons shortlease wagenpark hebben we diverse Volkswagen modellen beschikbaar.

Bekijk alle modellen of reserveer direct een Volkswagen Shortlease auto.

Shortlease Wagenpark