Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Wat klanten over ons zeggen

Wat zeggen onze klanten over ons? Wij zijn trots op de samenwerkingen die we hebben. Als je iets kwijt wil over onze samenwerking laat dan hier een bericht achter. 

Plaats uw review

Wij als Ruttchen personenwagens Breda zijn zeer tevreden over de firma All Rent autoverhuur en al haar medewerkers, het is een bedrijf wat service met een hoofdletter S schrijft en geen NEE in haar woordenboek heeft staan.
De gemoedelijke ongedwongen sfeer waarin zij ons helpen om onze klanten mobiel te houden staat gelijk aan 5 sterren, dit sluit goed aan bij het serviceniveau welke wij onze klanten willen bieden.

John Anemaat, Rüttchen Breda

 

Verstraaten autoschade maakt met regelmaat gebruik van All Rent autoverhuur. Wij als autoschadebedrijf hebben pieken en dalen in onze vloot met leenauto’s. Wanneer we auto’s te kort hebben zorgt All Rent autoverhuur altijd  keurig op tijd, voor een vergelijkbare auto voor ons. Als het nu om automaat, met trekhaak of een bestelauto gaat. Voor ons is All Rent autoverhuur een partij die met ons meedenkt. En dat doen wij ook voor onze klanten.

Verstraaten Autoschade

Q.I. Press Controls werkt al meer dan 10 jaar tot volle tevredenheid samen met All Rent autoverhuur. Wat zij beloven doen ze, en vaak nog meer. Betrouwbaarheid, kwaliteit en servicegerichtheid hebben zij hoog in het vaandel staan. Problemen bestaan niet is hun motto, het zijn hooguit uitdagingen en daar wordt naar gehandeld. All Rent autoverhuur is duidelijk zuinig op zijn relaties en wij zijn blij met hen als meedenkende partner in het huren van auto’s.

Dorothee Oosterhuis, QI Press Controls