Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Renault huren

Wilt u graag een Renault huren? Dan bent u bij all Rent aan het juiste adres. Wij hebben diverse Renault auto’s en bestelbussen te huur en ook shortlease is mogelijk.

Renault huren

Wanneer u een auto wilt huren dan is een Renault huren een prima optie. Auto’s van het Franse automerk Renault zijn betrouwbaar, degelijk en hebben een elegante uitstraling. Een Renault huren doet u bij All Rent autoverhuur al vanaf €49,- per dag. Tevens hebben wij naast de Renault Clio en de Renault Megane station ook een aantal bestelbusjes van Renault in ons wagenpark. Een bestelbus van Renault huren doet u bij ons al vanaf €59,- per dag.

Bekijk nu ons complete aanbod van Renault personenauto’s en bestelbusjes.

Renault huren

Renault shortlease

Naast auto’s van Renault huren kunt u bij ons ook terecht voor shortlease van Renault auto’s.

Shortlease is eigenlijk een combinatie van huren en leasen. Waar reguliere lease van een auto vaak voor een termijn van 24 tot 60 maanden is kunt u met shortlease bijvoorbeeld een Renault huren voor een periode van één, twee of drie maanden. Shortlease komt bij ons standaard met mobiliteitsservice, inzittende verzekering en inclusief wegenbelasting.

Bekijk ons shortlease aanbod.

renault huren

Waarom Renault huren bij All Rent Autoverhuur?

Een Renault huren bij All Rent is niet alleen Voordelig huren maar ook veilig en vertrouwd een auto huren. Bij All Rent Auto Verhuur staan we voor duurzaamheid, kwaliteit en de beste service denkbaar. Wanneer u een auto of bestelbus huurt bij ons kunt u onder andere de volgende service verwachten:

Bekijk het wagenpark