Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Goedkoop auto huren

Wil je goedkoop een auto huren? Kom dan langs bij All-Rent Autoverhuur en wij zijn je graag van dienst met ons complete wagenpark. All-Rent is een compleet autoverhuurbedrijf met vestigingen in Breda en Roosendaal. In Brabant zijn wij hiermee een bekend bedrijf als het gaat om flexibele autoverhuur van zowel personenauto's als bestelbusjes. Ons wagenpark is verdeeld in meerdere categorieën waarmee we voor elk budget en elke gewenste grootte van de auto een geschikte auto voor je klaar hebben staan.

All Rent Autoverhuur

Wij mogen terugkijken op een mooie ontwikkeling die uiteindelijk in 2009 leidde tot het bedrijf All Rent. Maar in de jaren daarvoor waren wij ook reeds in meerdere generaties actief op de autoverhuurmarkt. Wij hebben dan ook veel ervaring hiermee opgedaan en zijn er trots op dit te hebben uitgebouwd tot het mooie bedrijf dat All Rent anno nu is. >> Lees meer over ons bedrijf

Maatwerk in mobiliteit

Autoverhuur is een markt die constant in beweging is door veranderende wensen van consumenten en zakelijke rijders. Tegenwoordig worden bijvoorbeeld vaker auto's gehuurd voor een vakantie zodat met meerdere personen samen gereden kan worden. Rij je in het dagelijks leven een kleinere auto? Dan kan een paar weken per jaar een auto huren voor je zomervakantie of skivakantie een ideale oplossing zijn om toch al je bagage comfortabel te vervoeren. Ook zakelijk veranderen er veel dingen op het gebied van autoverhuur. All Rent is hierin een flexibel bedrijf met veel mogelijkheden en wij houden de markt uiteraard continu in de gaten.

Ons aanbod voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder is uitgebreid en zeker bij specifieke wensen denken wij heel graag met je mee om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bekijk ons wagenpark

Werkgebied

Vanuit onze vestigingen in Breda en Roosendaal verhuren wij auto's en bestelbusjes aan particulieren en bedrijven uit de wijde omgeving, zoals Bergen op ZoomOosterhoutTilburgWaalwijk en Dongen.

Waarom kies je voor goedkoop auto huren bij All Rent Autoverhuur?

  • 24 uur pechhulp in Europa bij pech of schade
  • Personenauto's standaard inclusief navigatie en bluetooth
  • Kosteloos rijden met meerdere bestuurders
  • Bestelbussen zijn reclamevrij
  • Flexibele inlevermogelijkheden op onze vestigingen (24 uur per dag)
  • Unieke haal-en brengservice in heel Nederland
  • Jonge en representatieve auto's

Wat is je uitdaging op het gebied van mobiliteit? De specialisten van All Rent helpen je graag met maatwerk in mobiliteit.

Goedkoop auto huren Breda

Regelmatig zorgen wij voor nieuwe auto's voor onze autoverhuur in ons assortiment, zoals deze Suzuki.