Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Autoverhuurbedrijf

All Rent Autoverhuur is een autoverhuurbedrijf met een divers wagenpark. Wij hebben een zeer ruim assortiment van kleine personenauto's en grote bestelwagens tot bakwagens. Ons assortiment bestaat uit jonge betrouwbare auto's van topmerken met de hoogste kwaliteit als Audi, BMW, Peugeot en Volkswagen.

Autoverhuurbedrijf in Brabant

In januari 2009 zijn wij gestart met All Rent Autoverhuur met vestigingen in Breda en Roosendaal. Sinds 2019 is daar een verhuurbalie bij Autobedrijf Verharen & Wijnen in Dongen bij gekomen. Vanuit deze vestigingen verhuren wij zowel personenauto's als bedrijfswagens. Daarnaast verhuren wij bakwagens welke bestuurd mogen worden met een B-rijbewijs. Ook voor het huren van een oprijwagen ben je bij ons aan het juiste adres. Voor alle uitdagingen op het gebied van mobiliteit kun je bij ons terecht. Wij denken graag flexibel met je mee en zorgen ervoor dat je snel onderweg bent.

Wagenpark bekijken

Bij ons staan betrouwbaarheid en hoge kwaliteit hoog in het vaandel. Door enkel jonge en betrouwbare auto's van topmerken te verhuren gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Bovendien zorgen onze eigen automonteurs ervoor dat elke auto altijd uitstekend onderhouden is.

Maatwerk in mobiliteit

Ben je niet op zoek naar een standaard verhuuroplossing maar op zoek naar maatwerk? Dan ben je bij All Rent Autoverhuur aan het juiste adres. Wij bieden voor zowel particulieren als de zakelijke markt een oplossing op maat aan.

Voor zakelijke klanten hebben wij de exclusieve service dat wij de gehuurde auto op locatie brengen en ophalen.

Shortlease

Wil je direct mobiel zijn wanneer je dat wilt zonder ingewikkelde contracten? Dan kan je kiezen voor de shortlease mogelijkheden van All-Rent Autoverhuurbedrijf. Bij ons kan je een auto huren voor een dag, week, weekend of andere tijdsperiode. Wij hebben shortlease zakelijk en particulier. Shortlease is een flexibele manier van het leasen van een auto. Je kunt dan een auto leasen voor een korte periode. Dit is vooral ideaal wanneer er tijdelijk problemen zijn op het gebied van mobiliteit. 

Shortlease

Bestelbus huren

Wil je graag een bestelauto huren? Een bestelbus huren is erg handig bij bijvoorbeeld een verhuizing. Het vervoeren van vracht gaat veel sneller en handiger. Binnen ons wagenpark beschikken wij momenteel over een ruim assortiment bestelauto's. Een bestelbus huren kan al vanaf €59,- per dag. Voordelen van het huren van een bestelbus bij All Rent:

  • Inclusief inzittendeverzekering
  • Kosteloos meerdere bestuurders
  • 100 kilometer vrij per dag
  • Eigen risico afkoopbaar
  • Inclusief verzekering binnen heel Europa* (vraag naar de voorwaarden)!

Direct een bestelauto huren

Autoambulance te huur

Ben je op zoek naar een verhuurder van een autoambulance? Wij hebben altijd een autoambulance klaar staan tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Je kunt dan ook gemakkelijk een oprijwagen huren. Waarschijnlijk moet je een auto vervoeren van A naar B. Vaak wil je dit op korte termijn doen. Bij ons All Rent autoverhuurbedrijf staat er altijd een autoambulance voor je klaar. Autoambulance te huur.

Bedrijfswagen huren

Wil je graag een bedrijfswagen huren? Of het nu gaat om een personenauto huren of een bestelbus huren, bij ons kan je altijd terecht. Heb je zakelijk veel ruimte nodig? In het wagenpark van All-Rent Autoverhuur bieden we kleine klasse A personenautoa's aan, maar ook ruime bestelbussen. 

Gemakkelijk via WhatsApp

Wist je dat je bij All-Rent gemakkelijk een auto via WhatsApp kunt huren? Wij vinden het belangrijk dat je gemakkelijk in contact kunt komen met een van onze verhuurverstigingen. Daarom hebben wij de WhatsApp lijn in het leven geroepen: om wachttijden te verkorten en zo ons autoverhuurbedrijf nóg toegankelijker te maken. Je staat in direct contact met een van onze medewerkers en zal dus altijd een persoonlijk antwoord krijgen.

Autoverhuur Breda

Ons autoverhuurbedrijf in Breda is van maandag tot vrijdag geopend. Wil je een auto huren Breda voor korte of langere tijd, dan kun je bij onze vestiging in Breda altijd terecht voor een groot assortiment auto's. Wil je personen of spullen vervoeren? Dan is een busje huren Breda erg handig. Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Of je nu een personenbus wilt huren of een bestelauto, het kan bij All-Rent Autoverhuur.

Autoverhuur Roosendaal

In Roosendaal en omgeving kun je bij All Rent Roosendaal terecht wanneer je een auto wilt huren. Zowel voor zakelijk als privégebruik ben je hier aan het juiste adres. 

Autoverhuur Dongen / Tilburg

In Dongen hebben wij een autoverhuurbalie bij bij Autobedrijf Verharen & Wijnen in Dongen. Ook hier kun je terecht voor een groot aanbod huurauto's van All Rent Autoverhuur. Geef je wensen aan ons door en de gewenste auto staat op elk moment voor je klaar!

Wat zijn jouw wensen?

Laat weten wat je mobiliteitsbehoefte is en wij vinden een passende oplossing! Bij ons krijg je snel een reactie! 

Snel een prijs

 

Bekijk ons wagenpark

Wat voor opties en accessoires wil je hebben?

Bij All-Rent streven we er naar om voor iedereen een geschikte huurauto beschikbaar te hebben. Dit doen wij onder andere door verschillende opties en accessoires aan te bieden. Zo heb je de optie om winterbanden onder je auto of een trekhaak achter de auto te laten plaatsen. Bovendien hebben wij voor zakelijke klanten de exclusieve breng en haal service. 

Autoverhuurbedrijf All Rent

Will je snel en betrouwbaar een personenatuo of een bestelbus voor de deur? Voor elke mobiliteitsbehoefte hebben wij een passende verhuuroplossing. Neem contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden. Wij zijn vooral werkzaam in de regio BredaRoosendaal, autoverhuur TilburgBergen op Zoom, auto huren WaalwijkEtten-LeurOosterhout en bestelbussen verhuur Zevenbergen, Raamsdonksveer, Hoogstraten.

Neem contact met ons op!

076 587 92 25
0165 54 57 11
Autoverhuur Dongen: 0162 78 25 42