Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Autoverhuurbedrijf

All Rent Autoverhuur is uw autoverhuurbedrijf met een divers wagenpark. Wij hebben een zeer ruim assortiment van kleine personenauto's en grote bestelwagens tot bakwagens. Ons assortiment bestaat uit jonge betrouwbare auto's van topmerken met de hoogste kwaliteit als Audi, BMW, Peugeot en Volkswagen.

Autoverhuurbedrijf in Brabant

In januari 2009 zijn wij gestart met All Rent Autoverhuur met vestigingen in Breda en Roosendaal. Sinds 2019 is daar een verhuurbalie bij Autobedrijf Verharen & Wijnen in Dongen bij gekomen. Vanuit deze vestigingen verhuren wij zowel personenauto's als bedrijfswagens. Daarnaast verhuren wij bakwagens welke bestuurd mogen worden met een B-rijbewijs. Ook voor het huren van een oprijwagen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor al uw uitdagingen op het gebied van mobiliteit kunt u bij ons terecht. Wij denken graag flexibel met u mee en zorgen ervoor dat u snel onderweg bent.

Wagenpark bekijken

Bij ons staan betrouwbaarheid en hoge kwaliteit hoog in het vaandel. Door enkel jonge en betrouwbare auto's van topmerken te verhuren gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Bovendien zorgen onze eigen automonteurs ervoor dat elke auto altijd uitstekend onderhouden is.

Maatwerk in mobiliteit

Bent u niet op zoek naar een standaard verhuuroplossing maar op zoek naar maatwerk? Dan bent u bij All Rent Autoverhuur aan het juiste adres. Wij bieden voor zowel particulieren als de zakelijke markt een oplossing op maat aan.

Voor zakelijke klanten hebben wij de exclusieve service dat wij uw gehuurde auto op locatie brengen en ophalen.

Shortlease

Wilt u direct mobiel zijn wanneer u dat wilt zonder ingewikkelde contracten? Dan kunt u kiezen voor de shortlease mogelijkheden van All-Rent Autoverhuurbedrijf. Bij ons kunt u een auto huren voor een dag, week, weekend of andere tijdsperiode. Wij hebben Shortlease zakelijk en particulier. Shortlease is een flexibele manier van het leasen van een auto. U kunt dan een auto leasen voor een korte periode. Dit is vooral ideaal wanneer er tijdelijk problemen zijn op het gebied van mobiliteit. 

Shortlease

Bestelbus huren

Wilt u graag een bestelauto huren? Een bestelbus huren is erg handig bij bijvoorbeeld een verhuizing. Het vervoeren van vracht gaat veel sneller en handiger. Binnen ons wagenpark beschikken wij momenteel over een ruim assortiment bestelauto's. Een bestelbus huren kunt u al vanaf €59,- per dag. Voordelen van het huren van een bestelbus bij All Rent:

  • Inclusief inzittendeverzekering
  • Kosteloos meerdere bestuurders
  • 100 kilometer vrij per dag
  • Eigen risico afkoopbaar
  • Inclusief verzekering binnen heel Europa* (vraag naar de voorwaarden)!

Direct een bestelauto huren

Autoambulance te huur

Bent u op zoek naar een verhuurder van een autoambulance? Wij hebben altijd een autoambulance klaar staan tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Waarschijnlijk moet u een auto vervoeren van A naar B. Vaak wilt u dit op korte termijn doen. Bij ons All-Rent autoverhuurbedrijf staat er altijd een autoambulance voor u klaar. 

Autoambulance te huur

Autoverhuur Breda

Ons autoverhuurbedrijf in Breda is van maandag tot vrijdag geopend. Wilt u een auto huren voor korte of langere tijd, dan kunt u bij onze vestiging in Breda altijd terecht voor een groot assortiment auto's. 

Autoverhuur Roosendaal

In Roosendaal en omgeving kunt u bij All Rent Roosendaal terecht wanneer u een auto wilt huren. Zowel voor zakelijk als privégebruik bent u hier aan het juiste adres. 

Autoverhuur Dongen / Tilburg

In Dongen hebben wij een autoverhuurbalie bij bij Autobedrijf Verharen & Wijnen in Dongen. Ook hier kunt u terecht voor een groot aanbod huurauto's van All Rent Autoverhuur. 

Wat zijn uw wensen?

Laat weten wat uw mobiliteitsbehoefte is en wij vinden een passende oplossing! Bij ons krijgt u snel een prijs! 

Snel een prijs

Autoverhuurbedrijf All-Rent

Bekijk ons wagenpark

Wat voor opties en accessoires wilt u hebben?

Bij All-Rent streven we er naar om voor iedereen een geschikte auto beschikbaar te hebben. Dit doen wij onder andere door verschillende opties en accessoires aan te bieden. Zo heb je de optie om winterbanden onder je auto of een trekhaak achter de auto te hebben. Bovendien hebben wij voor zakelijke klanten de exclusieve breng en haal service. Zo hoef je zelf geen moeite te doen voor de huurauto naar jouw keuze! 

Autoverhuurbedrijf All Rent

Wilt u snel en betrouwbaar een personenatuo of een bestelbus voor de deur? Voor elke mobiliteitsbehoefte hebben wij een passende verhuuroplossing. Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden. Wij zijn vooral werkzaam in BredaRoosendaalTilburgBergen op ZoomWaalwijkEtten-LeurZevenbergenRaamsdonksveer en Oosterhout.

Neem contact met ons op!

+31 (0) 76 587 92 25
+31 (0) 165 54 57 11