Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Autoverhuur Breda

Op zoek naar een professionele partner voor autoverhuur in Breda? Dan ben je aan het juiste adres bij All-Rent Autoverhuur Breda. Wij hebben een ruim assortiment aan personenauto’s, maar ook voor de verhuur van aanhangwagens, personenbussen en bestelwagens ben je bij All-Rent aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Maatwerk autoverhuur

All Rent Autoverhuur Breda biedt je maatwerkoplossingen. Wij kijken naar jouw mobiliteitsbehoefte en kunnen je hiermee voorzien van het juiste vervoer. Je kunt bij All Rent Autoverhuur jouw wensen telefonisch doorgeven en wij zorgen dat de gewenste auto op de afgesproken tijd voor je klaar staat. Zakelijke klanten kunnen bij All Rent gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Bestelauto huren Breda

Wil je graag een bestelauto huren Breda? Een bestelbus kan voor verschillende doeleindes worden gebruikt. Of je nu gaat verhuizen of iets moet vervoeren, een bestelbus is vaak ontzettend handig in verschillende situaties. Bij All-Rent huur je al een bestelauto vanaf €59,- per dag! Wij hebben altijd een passende bestelbus voor je klaar staan. Voor ieder doel kun je de juiste bestelbus huren in Breda bij All Rent. Er zijn verschillende soorten bestelbussen die je kunt huren bij All-Rent. Daarnaast zijn er ook bestelbussen met of zonder laadklep. Alle bestelbussen huur je voor een voordelig tarief.

Particuliere auto huren

Wil je graag een particuliere auto huren? Wellicht ben je op vakantie of ga je een dagje weg in de omgeving van Breda en heb je een passende auto nodig. Bij All-Rent Autoverhuur Breda kun je aangename en betrouwbare personenauto's huren in Breda en omgeving. We hebben een ruim wagenpark waaruit je kan kiezen. We denken ook graag met je mee over de meest geschikte auto in jouw situatie.

Bekijk personenauto's voor particulieren

Zakelijke auto huren

Ben je op zoek naar een tijdelijke auto om zakelijk te huren? Dan adviseren we je graag over al onze mogelijkheden. We hebben verschillende bedrijfswagens die je kunt huren voor bepaalde tijd. Daarnaast kan je bij ons ook een langdurig leasecontract aangaan. Bij alle zakelijke auto's profiteer je van scherpe prijzen en flexibele contracten.

Ontdek de shortlease wagens

Auto's met accessoires

Ook kun je je auto met verschillende accessoires huren. Bijvoorbeeld met winterbanden. Als je bij onze autoverhuur in Breda een auto huurt kun je er altijd voor kiezen winterbanden onder de auto te laten zetten. Hetzelfde geldt voor een trekhaak. Wil je alle mogelijkheden zien? Kijk dan even op onze Opties & Accessoires pagina.

Autoverhuur in Breda bij All Rent autoverhuur

Autoverhuur Breda

Bezoek ook onze andere vestigingen

Wist je dat All-Rent niet alleen in Breda zit? Wij hebben vestigingen verspreid over Brabant. Zo zitten we in ook nog in Dongen en in Roosendaal. Het maakt dus niet uit in welke regio je een auto wilt huren: bij All-Rent is er altijd een goede optie!

Reserveer nu met WhatssApp

Je kan bij onze autoverhuur Breda nu ook je auto huren via WhatssApp. Dat maakt het reserveerproces nu nog makkelijker. Je staat in direct contact met een van onze medewerkers, waardoor het contact makkelijk en persoonlijk is. Zo ben jij extra snel weer onderweg naar je bestemming.

Contact All-Rent autoverhuur Breda

Wil je gebruik maken van de diensten van All Rent Autoverhuur Breda? Dan ben je uiteraard van harte welkom. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 076 – 587 92 25 of te mailen naar breda@all-rent.nl. Naast onze autoverhuur in Breda hebben wij ook een autoverhuur in Roosendaal. Bel voor ons filiaal in Roosendaal naar 0165 – 545 711 of mail naar roosendaal@all-rent.nl.

Kom gerust bij ons langs en laat je informeren over onze mogelijkheden. Wij werken voor bedrijven en particulieren in Breda, Roosendaal en wijde omgeving, waaronder Bergen op Zoom, Waalwijk, Tilburg en Oosterhout.

Contact