Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Auto met trekhaak huren

Een trekhaak is tegenwoordig geen standaard onderdeel meer van een auto. Toch kan het soms voorkomen dat je eenmalig of voor een paar dagen een auto met trekhaak nodig heeft. Bij All rent kun je voordelig een auto met trekhaak huren, handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat met de caravan of met een aanhanger naar de vuilstort moet.

Een auto met trekhaak huren voor vakantie.

Veel mensen vinden het leuk om op vakantie te gaan met de caravan. Helaas zijn de meeste auto’s tegenwoordig niet meer standaard voorzien van een trekhaak. Het laten plaatsen van een trekhaak is in veel gevallen een behoorlijke uitgave. Gemiddeld beginnen de prijzen rond de €350,- voor het plaatsen van een trekhaak, Dit bedrag kan zelfs oplopen tot €750,-
Veel mensen vinden het zonde om zo’n uitgave te doen voor die ene week in het jaar dat ze met de caravan op pad gaan. Een auto met trekhaak huren is dan de ideale oplossing.

Wil je graag voor een langere tijd op pad met de caravan informeer dan eens naar onze shortlease met trekhaak. Hiermee huur je voordelig een auto met trekhaak voor een langere periode

1 dag een auto met trekhaak huren.

Niet alleen voor een lange vakantie kun je een auto met trekhaak huren bij All Rent. Ook wanneer je een auto met trekhaak nodig hebt voor 1 of 2 dagen helpen wij je graag. Veel mensen huren een auto met trekhaak omdat ze bijvoorbeeld een meubel moeten ophalen of afleveren of met een kar vol met grofvuil naar de vuilstort moeten. Bij All Rent huur je een auto met trekhaak voordelig, eenvoudig en snel.

auto met trekhaak huren

Nu een auto met trekhaak huren

Heb je snel een auto met trekhaak nodig? Bekijk dan online ons wagenpark, kies je auto en reserveer deze. Geef tijdens de reservering aan dat je een trekhaak nodig heeft en wij regelen de rest.
Je auto met trekhaak staat binnen no-time voor je klaar.

Zoek en reserveer