Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Auto met trekhaak huren

Een trekhaak is tegenwoordig geen standaard onderdeel meer van een auto. Toch kan het soms voorkomen dat u eenmalig of voor een paar dagen een auto met trekhaak nodig heeft. Bij All rent kunt u voordelig een auto met trekhaak huren, handig als u bijvoorbeeld op vakantie gaat met de caravan of met een aanhanger naar de vuilstort moet.

Een auto met trekhaak huren voor vakantie.

Veel mensen vinden het leuk om op vakantie te gaan met de caravan. Helaas zijn de meeste auto’s tegenwoordig niet meer standaard voorzien van een trekhaak. Het laten plaatsen van een trekhaak is in veel gevallen een behoorlijke uitgave. Gemiddeld beginnen de prijzen rond de €350,- voor het plaatsen van een trekhaak, Dit bedrag kan zelfs oplopen tot €750,-
Veel mensen vinden het zonde om zo’n uitgave te doen voor die ene week in het jaar dat ze met de caravan op pad gaan. Een auto met trekhaak huren is dan de ideale oplossing.

Wilt u graag voor een langere tijd op pad met de caravan informeer dan eens naar onze shortlease met trekhaak. Hiermee huurt u voordelig een auto met trekhaak voor een langere periode

1 dag een auto met trekhaak huren.

Niet alleen voor een lange vakantie kunt u een auto met trekhaak huren bij All Rent. Ook wanneer u een auto met trekhaak nodig heeft voor 1 of 2 dagen helpen wij u graag. Veel mensen huren een auto met trekhaak omdat ze bijvoorbeeld een meubel moeten ophalen of afleveren of met een kar vol met grofvuil naar de vuilstort moeten. Bij All Rent huurt u een auto met trekhaak voordelig, eenvoudig en snel.

Nu een auto met trekhaak huren

Heeft u snel een auto met trekhaak nodig? Bekijk dan online ons wagenpark, kies uw auto en reserveer deze. Geef tijdens de reservering aan dat u een trekhaak nodig heeft en wij regelen de rest.
Uw auto met trekhaak staat binnen no-time voor u klaar.

Zoek en reserveer