Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Auto huren Waalwijk

Wil je een auto huren in Waalwijk? Kom dan eens langs in onze vestiging in Breda of de verhuurbalie in Dongen. Op slechts 25 minuten rijden van Waalwijk vind je All Rent Autoverhuur in Breda. Wij bieden scherpe prijzen voor zowel zakelijk als particulier gebruik.
Bij All Rent Autoverhuur kun je alle auto’s huren voor een dag, week, weekend, maand of langer.

Particulier auto huren in Waalwijk

Ben je op zoek naar een huurauto voor particulier gebruik in de regio Waalwijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment personenauto's welke zeer geschikt zijn voor particulier huren. Wil je een auto huren in Waalwijk met veel ruimte of juist een compacte auto? Bij ons vind je altijd wat je zoekt voor een voordelige prijs.

Zo zijn onze klasse A auto's all-in verkrijgbaar verkrijgbaar vanaf € 39,00,- per dag, waarbij de eerste 150 km vrij zijn.

Auto huren Waalwijk

Verzekering gehuurde auto

Onze all-in prijzen zijn inclusief inzittendenverzekering en wegenbelasting. Daarnaast zijn onze auto's verzekerd binnen Europa met een eigen risico van €500,00.
Het eigen risico kun je voor €6,00 euro per dag afkopen naar €250,00.

Mocht je veel kilometers gaan rijden, dan maken wij graag een prijs op maat.

Geef me snel een prijs op maat 

Zakelijk auto huren in Waalwijk

Ga je voor een zakelijke shortlease of wil je zakelijk een auto huren in Waalwijk en omgeving?

Zakelijke shortlease bied je de mogelijkheid om een auto te huren met een minimaal huurcontract van 30 dagen. Hierdoor profiteer je van scherpe dagtarieven en ben je niet gebonden aan minimale contractsduur van een aantal maanden of jaren.
Een aantal voordelen van zakelijk shortleasen op een rijtje;

  • Haal- en brengservice naar Waalwijk
  • Ruime keuze in merken en modellen
  • Na een maand per dag opzegbaar, zonder extra kosten

Bekijk ons huidig aanbod zakelijke shortlease auto's welke wij momenteel beschikbaar hebben voor de zakelijke shortlease. Je kunt daarnaast ook zakelijk een auto huren voor één of een aantal dagen. Bekijk ons aanbod personenauto's welke je zakelijk kunt huren.

Wil je meer informatie ontvangen over zakelijk shortleasen?

Meer informatie zakelijk huren