Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Auto huren Tilburg

Wil je een auto huren in Tilburg of omgeving? Kom dan eens langs bij All-Rent Autoverhuur. Met vestigingen in Breda en Roosendaal zijn wij een grote autoverhuurder in geheel Brabant en verhuren wij ook regelmatig auto's aan bedrijven en particulieren uit Tilburg.

Over All-Rent

All-Rent is een familiebedrijf waarbij service nog ouderwets hoog in het vaandel staat. Elke medewerker van All-Rent Autoverhuur Tilburg beschouwt service en kwaliteit als belangrijke factoren en wij regelen alles tot in de puntjes. Of je de auto nu voor 1 dag huurt of voor 1 maand, wij vinden het belangrijk dat elke auto van de hoogste kwaliteit is en uiteraard met jouw veiligheid voorop.

renault clio huren tilburg

Divers wagenpark

Ons wagenpark is bijzonder divers. Auto's die wij verhuren zijn onder andere van de merken Audi, BMW, Peugeot, Renault en Volkswagen etc. Wij maken onderscheid tussen diverse klassen. Zo is er een geschikte auto voor iedere situatie en kunt u met een vertrouwd en fijn gevoel de weg op. 

Naast personenauto's, beschikken wij ook over verschillende bestelbussen. Bij een verhuizing komt een bestelbus dan perfect van pas door de grote laadruimte. Een team verhuizers kan snel prijzig worden, maar het huren van een bestelbus voor een dag is een stuk voordeliger! Het huren van een bestelbus bij All-Rent kan al vanaf €59,00 per dag. Van een Volkswagen Caddy tot een Crafter bakwagen met laadklep. Bij All-rent hebben we een bestelbus voor elke situatie. Bekijk ons aanbod bestelbussen en kies uw favoriet!

Bekijk het wagenpark

Keuze uit verschillende opties

Als je een auto huurt is het fijn als de auto precies naar wens is. Om die reden bieden we bij All-Rent verschillende opties bij het huren van een auto. Zo kun je een auto huren met winterbanden, om er zeker van te zijn dat je ook in de winter veilig de weg op kunt. Ook kun je er voor kiezen om een auto met trekhaak te huren, voor eventuele ritjes met aanhangers. En ben je niet in staat om de auto bij ons op te halen? Geen probleem. Met onze breng en ophaal service kun je altijd een auto tot jouw beschikking hebben zonder er zelf moeite voor te moeten doen. Ideaal!

Auto huren Tilburg

Auto huren Tilburg

Maatwerk in autoverhuur vinden wij belangrijk. Natuurlijk kun je voor een standaard autohuur bij ons terecht, maar heb je een bijzondere uitdaging op het gebied van autohuur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al onze auto's en bussen zijn reclamevrij.

Werkgebied

Naast een auto huren Tilburg, kun je bij ons terecht voor alle autoverhuur Breda, Roosendaal en omgeving. In Tilburg, maar ook in omliggende gemeentes als Berkel-Enschot, Goirle, Udenhout en Loon op Zand staat All-Rent bij diverse bedrijven en particulieren al vele jaren bekend als een prettige partner op het gebied van mobiliteit en onze vestiging in Breda is snel bereikbaar.

Snel een prijs Reserveer jouw auto