Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Auto huren Oosterhout

Wil je een auto huren in Oosterhout en omgeving? 

Bij All-Rent Autoverhuur ben je aan het juiste adres om zowel particulier als zakelijk een auto te huren in oosterhout en omgeving. Wanneer je een auto wilt huren kun je dit doen bij ons filiaal in Breda. Hier vind je een ruim aanbod aan personenauto’s, bestelwagens, personenbussen en aanhangwagens. Wie een auto wil huren in Oosterhout is bij ons van harte welkom.

Auto huren Oosterhout? Kies voor maatwerk van All Rent

Een standaard auto huren in Oosterhout behoort bij ieder verhuurbedrijf tot de mogelijkheden. Wanneer je een auto wilt huren welke volledig bij jouw wensen en behoeften aansluit, dan heb je maatwerk nodig en dat vind je bij ons. Wil je een auto, bestelbus of aanhangwagen huren? Als je ons jouw wensen doorgeeft, zorgen wij dat er passend vervoer voor je klaar staat bij ons filiaal in Breda of, indien gewenst, bij ons filiaal in Roosendaal.

Zoek je een oprijwagen om bijvoorbeeld een auto te importeren uit België, Duitsland of Frankrijk? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor het huren van een oprijwagen.

Particulier of zakelijke klant?

Bij All Rent Autoverhuur kun je terecht voor de verhuur van personenauto's, shortlease en bestelbussen. Wij verzorgen de verhuur hiervan voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Voor iedereen vinden wij een passende oplossing. Bij onze zakelijke klanten kunnen we de auto's naar de juiste plaats brengen en halen. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen kiezen uit een ruim aanbod die bestaat uit jonge auto's van kwaliteit merken. 

Shortlease Oosterhout

Steeds vaker zien we interesse in zakelijk shortleasen. Je bent niet langer gebonden aan een lange termijn contract, maar krijgt juist een flexibel contract met vele mogelijkheden. Een zakelijke shortlease bestaat uit een contract van minimaal 30 dagen. Bekijk de mogelijkheden voor zakelijke Shortlease Oosterhout.

Bekijk ons wagenpark

 

Veel opties mogelijk

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, bieden we bij All-Rent nog een aantal extra opties aan. Zo kun je winterbanden bij de auto huren, maar ook een trekhaak. Hiermee zorg je er voor dat je ook in de winter veilig de weg op kunt, en dat je eventueel een aanhanger mee kunt nemen. Heel erg handig!

Kijk hier voor een volledig overzicht van opties en accessoires

Contact om een auto te huren in Oosterhout

Wil je een auto huren in Oosterhout? Bij ons vind je vervoer van de beste kwaliteit, een goede service en uitstekende huurvoorwaarden. Wanneer je een auto wilt huren in de omgeving van Oosterhout, dan kom je uiteraard naar All Rent Autoverhuur. Bel daarom naar 076 – 587 92 25 of mail naar breda@all-rent.nl.

Kom langs voor autoverhuur Breda of in onze vestiging in Roosendaal!

Auto huren Oosterhout