Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Auto huren Oosterhout

Wilt u een auto huren in Oosterhout en omgeving? 

Bij All-Rent Autoverhuur bent u aan het juiste adres om zowel particulier als zakelijk een auto te huren in oosterhout en omgeving. Wanneer u een auto wilt huren kunt u dit doen bij ons filiaal in Breda. Hier vindt u een ruim aanbod aan personenauto’s, bestelwagens, personenbussen en aanhangwagens. Wie een auto wil huren in Oosterhout is bij ons van harte welkom.

Bekijk ons wagenpark

Auto huren Oosterhout? Kies voor maatwerk van All Rent

Een standaard auto huren in Oosterhout behoort bij ieder verhuurbedrijf tot de mogelijkheden. Wanneer u een auto wilt huren welke volledig bij uw wensen en behoeften aansluit, dan heeft u maatwerk nodig en dat vindt u bij ons. Wilt u een auto, bestelbus of aanhangwagen huren? Als u ons uw wensen doorgeeft, zorgen wij dat er passend vervoer voor u klaar staat bij ons filiaal in Breda of, indien gewenst, bij ons filiaal in Roosendaal.

Zoekt u een oprijwagen om bijvoorbeeld een auto te importeren uit België, Duitsland of Frankrijk? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor het huren van een oprijwagen.

Particulier of zakelijke klant?

Bij All Rent Autoverhuur kunt u terecht voor de verhuur van personenauto's, shortlease en bestelbussen. Wij verzorgen de verhuur hiervan voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Voor iedereen vinden wij een passende oplossing. Bij onze zakelijke klanten kunnen we de auto's naar de juiste plaats brengen en halen. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen kiezen uit een ruim aanbod die bestaat uit jonge auto's van kwaliteit merken. 

Steeds vaker zien we interesse in zakelijk shortleasen. U bent niet langer gebonden aan een lange termijn contract, maar krijgt juist een flexibel contract met vele mogelijkheden. Een zakelijke shortlease bestaat uit een contract van minimaal 30 dagen. Bekijk de mogelijkheden voor zakelijke Shortlease Oosterhout.

 

Veel opties mogelijk

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, bieden we bij All-Rent nog een aantal extra opties aan. Zo kunt u winterbanden bij de auto huren, maar ook een trekhaak. Hiermee zorgt u er voor dat u ook in de winter veilig de weg op kunt, en dat u eventueel een aanhanger mee kunt nemen. Heel erg handig!

Kijk hier voor een volledig overzicht van opties en accessoires

Contact om een auto te huren in Oosterhout

Wilt u een auto huren in Oosterhout? Bij ons vindt u vervoer van de beste kwaliteit, een goede service en uitstekende huurvoorwaarden. Wanneer u een auto wilt huren in de omgeving van Oosterhout, dan komt u uiteraard naar All Rent Autoverhuur. Bel daarom naar 076 – 587 92 25 of mail naar breda@all-rent.nl.

Kom langs voor autoverhuur Breda of in onze vestiging in Roosendaal!

Auto huren Oosterhout