Nieuwe locatie Breda.
  • Vanaf 3 Juli is onze nieuwe adres in Breda.
  • Franse Akker 15, 4825 AL

Autoverhuur Dongen

Op zoek naar een autoverhuur in Dongen? All-Rent is onlangs de samenwerking aangegaan met autobedrijf Verharen & Wijnen in Dongen. Door de aanwezigheid van een All-Rent autoverhuur balie in dit autobedrijf in Dongen is het nu nog gemakkelijker om een auto te huren in de omgeving van Dongen, Oosterhout en Tilburg.

Autoverhuur Dongen

Onze nieuwe vestiging in Dongen maakt ons nog beter bereikbaar voor iedereen die een auto wil huren in Brabant. Naast de vestigingen in Breda en Roosendaal is dit dan ook een perfecte aanvulling. Je kunt de locatie in Dongen ook gebruiken om je auto in te leveren. Dongen is gelegen tussen Oosterhout en Tilburg en ten noorden van onze vestigingen in Roosendaal en Breda. Hiermee is het de ideale locatie voor een autoverhuur Dongen en omstreken.

Bestelbus huren Dongen

Bent u van plan om te gaan verhuizen, of heeft u om een andere reden een groter voertuig nodig om spullen mee te nemen? Kies dan voor het huren van een bestelbus bij All-Rent! Het huren van een bestelbus kan al vanaf €59,00 per dag! Van een Volkswagen Caddy tot een bakwagen met laadklep. Bij All-Rent beschikken wij over een groot aanbod aan bestelwagens, klein tot groot. Elke situatie is uniek en wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om de juiste keuze te maken. Daarom helpen wij u graag door mee te denken over het type bestelbus. Onze expertise en ervaring komen hier speciaal van pas! Wacht niet langer en reserveer uw bestelbus op onze website.

Reserveer een bestelbus

Wagenpark autoverhuur Dongen

Onze autoverhuur Dongen bevindt zich zoals gezegd binnen Autobedrijf Verharen & Wijnen in Dongen.
Hier kun je gemakkelijk een auto huren maar ook is het mogelijk om je gehuurde auto voor de deur weer af te leveren. De keuze die je hebt voor het huren of shortleasen van een auto is precies dezelfde als die je hebt in onze vestigingen in Breda en Roosendaal. Ook de standaard meegeleverde inzittendenverzekering, navigatiesysteem en bluetooth verbindingen in de auto zijn bij onze autoverhuur Dongen gewoon aanwezig. Bekijk voor een overzicht van alle auto’s en opties ons wagenpark.

Bekijk het wagenpark

autoverhuur dongen

Verhuurbalie in Dongen vinden.

Autobedrijf Verharen & Wijnen
De Slof 3
5107 RH Dongen

Autoverhuur Dongen nodig met spoed?

Heb je op zeer korte termijn een auto of bestelbus nodig in de buurt van Dongen?
Kom dan direct langs bij autobedrijf Verharen en Wijnen in Dongen en huur direct je auto naar keuze. Onze verhuurbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 19:00, op vrijdag van 08:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 16:00.