Wij regelen het!
  • Wij regelen de zaken direct met onze klanten.
  • Je hebt rechtstreeks contact met ons.
  • Bel met 1 van onze vestigingen en dan regelen we ’t direct.

Voordelig auto huren

Bij All Rent autoverhuur huur je al een auto vanaf € 39,-. Dat is nog eens voordelig auto huren. Snel, voordelig en betrouwbaar met diverse mogelijkheden!

Snel en Voordelig auto huren bij All Rent

Bij All Rent huur je voordelig en snel een auto voor iedere gelegenheid. Ons wagenpark bestaat uit verschillende soorten auto’s, busjes en verhuiswagens die je allemaal mag besturen met een standaard rijbewijs B.
Bij onze vestigingen in Breda en Rozendaal  huur je al een personenauto vanaf €39,- en een bestelbus al vanaf €59,-

Bekijk ons wagenpark en reserveer direct een auto of bestelbus

Voordelig auto huren

Shortlease

Naast voordelig auto huren kun je bij All Rent autoverhuur ook terecht voor voordelige auto shortlease. Reguliere lease  is vaak voor een langere periode van bijvoorbeeld 2 jaar maar wanneer je tijdelijk een auto  nodig hebt of er komt tijdelijk een nieuwe medewerker bij je bedrijf werken dan is het natuurlijk ontzettend handig dat je ook voor een periode van  1, 2 of 3 maanden een auto kunt huren. Deze vorm van huren noemen we short lease omdat het een combinatie van huren en leasen is.

Bekijk nu snel de voordelige shortlease prijzen en welke auto’s er beschikbaar zijn.

Voordelig shortlease

Veel opties en accessoires bij het huren van een auto

Als je een auto huurt bij All-Rent dan weet je zeker dat de auto aan al jouw wensen voldoet. Dit komt doordat je bij All-Rent de keuze hebt uit veel opties en accessoires voor je huurauto. Zo kun je kiezen voor een trekhaak en een dakkoffer, maar ook voor winterbanden, om in de wintermaanden ook veilig de weg op te kunnen. En je hoeft de auto niet zelf op te halen, want bij All-Rent kun je ook kiezen voor de ophaal en wegbreng service. Zo wordt een auto huren wel heel aantrekkelijk.

Bekijk de opties en accessoires

voordelig auto huren voordelig auto huren

Waarom All Rent Autoverhuur?

Een auto huren bij All Rent is niet alleen Voordelig auto huren maar ook veilig en vertrouwd een auto huren. Bij All Rent Auto Verhuur staan we voor duurzaamheid, kwaliteit en de beste service denkbaar. Wanneer je een auto of bestelbus huurt bij ons kun je onder andere de volgende service verwachten:

  • Bestuurder vanaf 18 jaar mogelijk
  • Kosteloos meerdere bestuurders
  • Standaard Bluetooth in de personenauto’s
  • Standaard navigatie in de personenauto's
  • Inclusief inzittendenverzekering
  • Inclusief verzekering binnen heel Europa* (vraag naar de voorwaarden)

Bekijk het wagenpark